Arnes Nihalee hmm. Benim aşırı bulantım oluo. Kusmamda var. Geçsin diye dua ediorum ama ne zaman geçicek bilemiorum. Bazen ha tamam artık düzeliorum derken tekrar başlıo. 😒
Arnes cito83 bende leblebi yitorum bastırsın diye. Sanırım bu 4 kilonun sorumlusu tuzlu leblebi 😠 ödem yaprı heralde. Napim bulantım çok ve iyi kesiyo. 😂😂
Secily Arnes uf evet sanırım öyle olcak😅 ben yarın şu tatlı işine bi son vereceğim galiba benim doktor bi de baya üstünde duruyor kilo meselesinin 🙊
Arnes Secily 😂😂 valla canım elimizden geldiğince dikkat etmemiz lazım. Yoksa doğumdan sonra epey zorlanırız. 🤦🏼♀️
Ozged Arnes yok canım ne fazlası Benin eltim ilk 3 ayda 6 kilo almıştı ama sonradan hepsini verdi, sen de verirsin bebeğin iyi olsun yeter ki yemeğe devam ☺️
Arnes Ozged ooo maşaAllah. Epey almış. Yok veririm eminim ona. Ama verene kadar bir taraflarımız şişicek orası kesin 😂😂😂 bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo gidicek gidicek inşaAllah. 😂
Arnes Mervis bende tuhaflık var bulantı ve kusması olupta 4 kilo almayı nasıl becerdim gerçekten kendimi ayakta alkışlıyorum. 😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻