Arnes 10+4’üm 4 kilo almışım. Çok mu aldım acaba ? 😒 nasıl oldu anlamadım valla 😂 Hiç belli olmuor sanki.
Ozged Arnes yok canım ne fazlası Benin eltim ilk 3 ayda 6 kilo almıştı ama sonradan hepsini verdi, sen de verirsin bebeğin iyi olsun yeter ki yemeğe devam ☺️
Arnes feyzosvemercimek bende ilk hamileliğimde 51 le kaldım 48 kiloya düştüm senin gibi. Oğlum 4 yaşında şimdi ikinci gebeliğim bunda kilo aldım. Bende anlamadım. 😂😂
dilekbtl Kızlar ben de daha tartılmadım ama almış gibiyim bi de aşırı bi halsizlik var sizde de böyle mi
zgeSoyutemizlerTrkolu Ben 16+3 üm 15.hAftaya kadar 4 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almışım tam 60’ım şimdi 😂😂😂
Ecrinimleyla Ben hiç almadım aksine verdim hiç yemek yiyemiyorum zaten fazla almasam iyi olur zaten 70 kiloyum 😒 90 olmak istemiyorum
Arnes Nihalee hmm. Benim aşırı bulantım oluo. Kusmamda var. Geçsin diye dua ediorum ama ne zaman geçicek bilemiorum. Bazen ha tamam artık düzeliorum derken tekrar başlıo. 😒
Arnes cito83 bende leblebi yitorum bastırsın diye. Sanırım bu 4 kilonun sorumlusu tuzlu leblebi 😠 ödem yaprı heralde. Napim bulantım çok ve iyi kesiyo. 😂😂
Arnes feyzosvemercimek ikinci de darısı başına o zaman diomuşum 😂😂🤗 sağlıklı olsunlarsa herşeyin hayırlısı kilı verilir. Ama evet demek ki her hamilelik bir değil.😂
Prensinprensesi Slm anneler bizde 10+3 olduk sımdılık hıc kılo almadım tam tersı vermişim kişiden kişiye değişiyor heralde sıkıntı degıl ama ılk 3 ay kılo almamak anne ve bebek için iyi bişeymiş