ulviyedemirbas2 Melek-16 ben 1tane 10lu aldım 1tane de 5li aldım ama bir tane de 5li diyorlar alıcam yıne de 5li
Ozlem23 Eessrra 5 li yeter dogumhaneye vericekseniz iç zıbın dış kıyafet battaniye şapka kendinden eldivenli değilse eldiven bide bez ben dogumhaneye mümkün olduğunca az şey vermek taraftarıyım üstelik şimdi pandemi var yer düşer bı yere koyarlar ne olur ne olmaz
Ozlem23 Eessrra yok arasından seçiyorlar zaten hemşirelere ama hepsine dokunmuş oluyo pandemide pek hoş olmaz önlem önlemdir ☺️
Savciergoc Melek-16 bende bi tane 10 lu aldım 3 tane 5 li almıştım ,annem ve kayınvalidem de birer tane 5 li almışlar ,tulum çok sevdiğimden 6-7 tane tulum aldım ben daha çok 💕🌸
BurcuP Melek-16 2 tane 10′lu 1 tane 5′li aldım , kayınvalidem de 1 tane 5′li getirmiş tabi hepsi hastane için değil , ilk günlerde sık sık üst değiştiriliyor döndürüp döndürüp giydiririm
Esmabaran morusevenanne benim oğlum toplu dopmuştu cnm. Hastahe çıkışını 2 3 sefer gitmemiştir. Bakmayın 6 9 yazdığına kalıplar küçük oluyor. Tabi hastane çıkışı dışında 3 6 ay da almıştım
ilayinannesi Melek-16 2tane 10lu aldık biz biri annem birini kayinvalidem aldı. 3tane de 5lim var canım 2si hediye geldi zaten. Lazım olur bence bebiş kusar tuvaletini falan sızdırır dedik. Hastaneye götürmesem bile evde olsun dedim ben de.
gmzcvk Melek-16 ben iki 10lu bir adt de 5li almistim, normal dogum yaptim bir tane 10lu hastane cikisiyla da hastaneden ciktik valla cok sukur bir gun sonra
Kardelenn06 Melek-16 ben doğuma kirlenmesinde sıkıntı olmayacak takımı vericem odaya geçince güzel temiz bir şekilde resim çekmek için giydiricem yani inşallah sende öyle yapabilirsin