Lalala Deniz95 Deniz95 randevu alırken perinatologa söyle. Doldurduğun yaş gbi düşün 🤪🤪🤪 22+2 diyelim haaftan sen daha 22 desin 23 ü doldurmadın doldurunca kabul ediliyo😁😁
Minikmucize33 miniginannesi9 doktorumda yapıyordu ama uzmanına gitmek istedim perinatolog bulamadım radyoloji doktorundan aldım ama tabi yine doktoruma sorarak hareket ettim
Scarlettinannesi Minikmucize33 21+ günlerde 21 haftalıksın ancak 22. Haftadasın demek tatlım 👍🏼 Hanımefendinin doktoru 22. Haftada gel dedi yazmış 22. Haftayı doldurdurduğunda gel dememiş 🙃
Writebirds Valla iyice kafam karıştı okudum hepsini 😄😄benim doktorumda 20 - 22 haftada yapılıyor dedi ben 22 haftam dolunca gitsem bişi olur mu 20 artıdan sonra yani
Derinsmom Writebirds 21+ lı haftalarınız 22.hafta olarak geçiyor 22+1 den sonra ise 23.hafta olarak sayılıyor
Derinsmom miniginannesi9 valla ben özele gittim detaylı için ama devlette sanırım doktorun yönlendirmesi gerekiyor direk olmuyor herhalde
MS92 Deniz95 Neden bunu hesaplamayı sana bırakıyor ki doktorun? Bana 15-20 Ocak arası yaptırman gerekiyor dedi. 18 Ocak’ta yaptırmıştım.