Deniz95 Detaylı ultroson için 22. Hafta da gelmemi söyledi yaptıracağım yer. Benim hafta hesabı yaparken aklım karışıyor. Şimdi benim mesela 21+3 te mi gitmem gerekir. O hafta 22 içinde mi oluyorum yoksa atıyorum 22+3 te mi gidersem 22. Hafta oluyor
Birminiginannesi Deniz95 cnm 22 de gel demiş yani 22. Haftan girince gidicek sin şimdi uygulamada 20 haftalık san 21 haftalık diye yazıyor 🤦♀️
Minikmucize33 Deniz95 22 hafta denmişse 22 haftanda gitmen gerekiyor 21+4 21 hafta oluyor o haftanı bitirdiğin zamanda 22+0 den sonra
minnakveben Deniz95 bildigim kadarıyla 22 haftalık net olunca öyle söyleniyo yani 21+3 henüz 22 olmamıs 21 haftalık olarak gözüküyo diye biliyorum 😂😂 cok karısık yaaa 😒😒
miniginannesi9 Minikmucize33 perinatologdan mi aldınız randevuyu, yoksa doktor mu yonlendirdi perinatologa
Girlsmomm Deniz95 ben randevu aldım tam olarak 22+0 da gidecem sizde 22 olduktan sonra gidebilirsiniz birkaç gün önce veya sonra pek farketmez diye düşünüyorum
miniginannesi9 Derinsmom ben de detaylı için randevu olusturacagim da perinatologdan mi almam lazım randevuyu, yoksa önce doktora gidip doktorun mu beni perinatiloga yönlendirmesi gerek. Devlette gitmek için
Scarlettinannesi Deniz95 21+ günler 22. Hafta oluyor, 22+ günler 23. Hafta oluyor. 22. Haftada dediyse doktorun 21+1 ile 22+0 arası günlerinden herhangi birinde git demek istemiştir tatlım 😇
Minikmucize33 Scarlettinannesi yanlışınız var evet mantık olarak 21+ sonrası 22 den gün alıyorsunuz ama devlette ve hastane hesaplamasında 21+ hangi gün olursa olsun 21 haftadasınız o hafta bitmeden 22 denmez
Bitter93 Deniz95 normalde öncesinden onlar tarih veriyor sana 17.haftada kontrole gitmiştim onlar bana bir kağıt verdi vezne den sıra aldım onların verdiği sıra 22+4e denk geliyordu yani haftadan ziyade tarih verirler direkt normalde çünkü normal sıra alıp da ayrıntılıya geldim denilemiyor
Haticeyuce31 Deniz95 sana kac dediyse dediyse mesela 22 dediyse 22+0da git Bana mesela 12 de gel demisti icindemi yoksa 12 artidami diye sormuştum 12 +3 de falan gel dedi Simdi bende 18+4 haftaligim 22 de detayliya gidersin o haftalarda yapılıyor dedi bende 22+0da kendi doktoruma muayeneye hidicem nasipse o hafta içinde bir günde detayliya randevu vericek inşallah yani hangi hafta dediyse o hafta +0da git
Scarlettinannesi Minikmucize33 21+ günlerde 21 haftalıksın ancak 22. Haftadasın demek tatlım 👍🏼 Hanımefendinin doktoru 22. Haftada gel dedi yazmış 22. Haftayı doldurdurduğunda gel dememiş 🙃
pnr1404 Ben doktoruma sordum + ya da - 5 gün farketmez dedi, zaten son adet tarihine göre tahmini hesaplanıyor gebeliklerimiz yüzde yüz doğru değil erken geç döllenme olabilir, çok takılmayın bir kaç güne
Lalala miniginannesi9 ben doktora sormadım bildiğim iyi bir perinatologa randevu aldım direk doktorunda yönlendirebilir tabi
Derinsmom miniginannesi9 valla ben özele gittim detaylı için ama devlette sanırım doktorun yönlendirmesi gerekiyor direk olmuyor herhalde
Minikmucize33 miniginannesi9 doktorumda yapıyordu ama uzmanına gitmek istedim perinatolog bulamadım radyoloji doktorundan aldım ama tabi yine doktoruma sorarak hareket ettim
Gamzeakd Deniz95 beni 21. Hafta da çağırdı .. 21+2 ye randevu aldım 🥰🌸 randevu veren kız hesapladı valla