Hafizerabia43 Kese duzensiz dedi 5+3 haftaya twkrar bakcam duzwlmis mi diye dedi kalp atislarini ve bebegi gormem lazim dedi cok kptuyum duzelme ihtimali yokmu hic 😔😬https://imgyukle.com/i/HAyFXx
Hulyaa12-- Hafizerabia43 geçmiş olsun. sadece bekleyerek ve iyi düşünerek bekleyeceksiniz. Bebeğin bir genetik sorunu yoksa yoluna devam edecektir. bol bol dua ve hep istirahet edin
baharbalkann Hafizerabia43 üzülmeyin bende keseyi 5+2de gördüm kalp atışlarını 7+2de duydum. Cok yeni oldugu için olusmamıs oluyo
Hayal_Anne Hafizerabia43 çoğu kişinin böyle ki zaten canm anlamadım bnde hatta benim ki kalp şeklindeydi doktor sağlıksiz gebelik demedi bilemedim doğrusu bnce sıkıntı yoktur korkma 👍
Hafizerabia43 Bbtl34 bugun gittim simdi ciktim fotograftaki gibi yamuk duzensiz dedi 1 hafta daha bekliyelim dedi
Bbtl34 Hafizerabia43 ilk defa duydum yamuk kese o yüzden sordum canım inşallah düzelir Rabbim herşeyin hayırlısını versin🤲🏻
Hafizerabia43 baharbalkann doktor duzensiz sagliksiz gebelil deyince korktim 1 hafta daha beklicez dedi 😔
Keremim21 Banada öyle demişti hiç gelişmemiş bugün yine gidicem kalp atışı yoksa sağlıksız gebelik olur dedi doktor çok korkıyorum
mercimekkoftesi1 Benim kesemde şekilsizdi, kanamam oluyordu ve düşük riskim vardı. Çok şükür hepsini atlattık şu an 16′ıncı haftadayız🙏🏻 Sende içini ferah tut, bol bol dinlen inşallah düzelir 🙏🏻
mercimekkoftesi1 Hafizerabia43 emin ol daha kötüydü, şekli bile yoktu yani. Görünce şok geçirmiştim. Dur bak resmini ekleyim kendin bak
Keremim21 Beş sene sonra bir ton tedaviyle oğlum oldu 3 düşükten sonra şimdi bir düşük daha yaptım yine hamileyim bu toplam 6 gebelik
Hafizerabia43 Keremim21 haber ver canim insallah duzelmistir kac haftalik suan bide bana ultrasyon goruntunu atabilirmisin
Keremim21 Şuan 7 haftalık oldu ama geç geliyormuş sürekli böyle olduğu için pek umutlu değilim doktoru bekliyoruz atarım size