seheryhb Merhaba arkadaşlar 32+4 haftalık gebeyim ve dün doktorum bebek ters duruyor iki haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi ama dönebilir dedi sizce döner mi böyle olan var mı acaba. Teşekkür ediyorum
Yagmurbegum seheryhb 32. Haftada benimde tersti. İkinci gebelik bu arada ilki normal.35.hafta gittiğimde baş aşağı dönmüş demişti :) daha vakit var bence
Beyziikoo seheryhb Benim bebeğim 4 kere pozisyon değiştirdi 😃 31 haftalık olduk ilk zamanlar makat gelişti 22li haftalarda baş geliş oldu sonra 26lı haftalarda yine makata dönmüş en son 29da gittim baş geliş dedi 🙈 Sanırım daha doğum pozisyonu için küçükler bence döner siz sabırla bekleyin haftamız erken daha 🤗🤗
GizemKaplan 23 haftaligim benim bebiste ters buralarda durayım da benim de merak ettiğim bir konu çünkü yanıtlar beni de aydınlatsın. Bu arada umarım en kısa zamanda düz hale dönerler bebislerimiz🙏🏻🙏🏻
spaceship GizemKaplan Konuyu açan arkadaşın haftasında, pozisyon almaya başlıyor bebekler. Sonrasında da alabiliyorlar. Ama siz hiç kaygılanmayın daha çok çok erken, sizin haftanızda balık gibi ordan oraya yüzer daha bebek 😊
sue92 Benim bebeğim 36.haftada döndü. Son haftaya kadar bekleyen doktorlar var. Şaşırdım biraz sizinkine açıkçası🤷🏻♀️
Serendipity seheryhb doktorunuz sizi endiselendirip sezeryana yonlendirmek icin demis gibi geldi. Son hafta son gunlerinde bile donebiliyor bebekler hemen karar vermesi biraz ilginc. Siz endiselenmeyin hic ;)
Minnaktos seheryhb dönebilir benimde o haftalar makat gelisti 36 haftadayım döndü ama mecburi sezeryanim