ZeyneepP Kızlar çerkezköye taşınacaz hiç gidip görmedim nasıl bir yer olduğunu merak ediyorum birde önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mıdır acaba
Yeliz123 ZeyneepP bende cerkezkoydeyim.. burasi küçük ama sakin guzel bir yer.. bende irmet hastanesi salih durala gidiyrm haftaya dogumum olacak doktorumdan memnunum canim biraZ yoğun ama cok ilgili bir doktor
TazeAnneyim ZeyneepP İrmet Hastanesi sezer bey Canım ben kapaklı da oturuyorum sezer beye gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum 😊
Bouquet Kuzum benim görümcem çerkezköyde doğum yaptı İrmet diye bir hastane var orda Salih Dural adında bir kadın doğumcuya gidiyordu çok memnundu Dr da sanırım iyi bi doktormuş 1 kere de ben gitmiştim muayeneye.Biraz yoğun oluyor hastaları fazla sanırım.
ZeyneepP Bouquet Peki çerkezköy nasıl bir yer orada mı yaşıyorsunuz ? Çok teşekkür ederim her doktora da güvenilmiyor tavsiye üzerine gitmek en mantıklısı oluyor yoksa doktor doktor gezicem 😄
Bouquet ZeyneepP Yok canım kayınvalidemler orda çok fazla gidip gelmişliğim var. Görümcem orda doğum yaptı.Aynı hastanede Nurdan Tombalak diye bir kadın doğumcu vardı önce ona gitti sonra değiştirdi Salih beye geçti.İyi olduğunu söylüyorlar.Gittiğinde bi gidersin memnun kalmazsan kafana yatmazsa değiştirirsin canım.
Mucizelimm TazeAnneyim merhaba Doğum yaptınız mı acaba sezer beyde ? ben hamileliğimin başından beri sezer beye gidiyorum çok iyi bir doktor 4 aylık oldum
yldzyldz Salih dural ve Ahmet Türker i tavsiye ederim ben 2014 de sezeryan oldum Ahmet Bey yaptı çok memnun kaldım
Zerrinkirlioglu Bende ilke topdağına gidiyorum yine irmet hastanesinde çok memnunum salih bey çok tutulan bir doktor o yüzden randevu bulmak biraz zor oluyor kalabalık olduğu içinde ayrıntılı özel ilgilenmediğinden şikayet eden arkadaşlarım vardı
SedanurAydnAta Zerrinkirlioglu bende ilke hanıma gidiyorum çok tatlı dilli ilgili bir doktor salih beyin hastası fazla olduğundan eskisi kadar ilgilenme şansı olmuyormuş
ZeyneepP Mucizelimm Yok henüz 31 haftalık olduk haftaya randevum var ve hala doğum hakkında konuşmadık herşey çok güzel ilerliyor diyor ama bu sefer gittiğimde sorucam 😄
Mucizelimm ZeyneepP benimde haftaya pazartesi randevum var ilk randevu bi sor konuş bakalım bende çok merak ediyorum hangi Doğuma daha yatkın bakıyor ama benim daha erken olduğu için sormadım 🙂
Mucizelimm ZeyneepP bende memnunum arkadaşım ilkeye gitti orda Doğum yaptı ama sezer beyde çok iyi ikisi arasında kalmıştım en sonunda sezer beyi tercih ettim hangi Doğuma daha yatkın olduğunu çok merak ediyorum ama çekiniyorum pazartesi randevum var benim de işte video çekicem 🙂