Yasden canim cok kahve istiyor ve gunde 4 veya 5 defa nescafe iciyorm durduramiyorum kendimi bu arada 36+1
Vildan_C Yasden Biraz bağımlısı olmuşsunuz gibi hergün bukadarı fazla🤷♀️ Ben ilaç kullanmak istemediğim için çok çok başım ağrıdığında nescafe içerdim keserdi onun dışında vicdan azabı çekerim 🙈
minisinannesiiii Yasden ben kahve içince eşim içme çocuk kararır diyo bebeğiniz doğunca bilgi verirmisiniz 😀
Yasden Mdnyldz sanirsam fazla ama ben su icer gibi kana kana iciyorum ne yazik ki bagimli falanmi oldum anlamadim 🤣🤣🤣
Yasden NefesDeniz cok rahat uyuyorum dersem yalan soylemis olurum gerci erken yatsamda sabah 6da yine kalkiyorum eşimi işe gonderiyorum biraz tembeldirde kendi kalkamaz 🤣🤣🤣
Buseylmz Bence çok fazla ve doktor yasak diyor. Türk kahvesi içebilirsiniz 1 fincan. Veya 1 fincan nescafe.
yagizinannesi1 Yasden bende hamilelikten önce aşırı içerdim ama şimdi günde bir tane bile türk kahvesi içince vicdan yapıyorum azaltın bence
ulviyedemirbas2 Yasden cok içiyorsun canım ben arada içiyorum kahve ama nescafe içemiyorum hamilelıkde midem yanıyor sabah kadar o kadar kahve içsem ben uykuya dalamam 🤦🏻♀️🤭sen nasıl yatıyorsun
minisinannesiiii Yasden esim bekçi sağlık merkezinde görev aliyo bu aralar ordaki hamile ebelere, doktorlara bile diyomus bırakın kahveyi çocuğunuz kara olur diye 😀
Yasden minisinannesiiii benim eşimde kara kuru bisey zaten bebekte ona benziyor simdilik sanki ama rengini bilmiyorum ben beyaz babasi kara oluyomuyuz beşiktaş 🤣🤣🤣
minisinannesiiii Yasden beşıktaş beşiktaş diye bağırarak çıkıyomus yavrum benim kulaklari çınlıyodur 😀😀
minisinannesiiii Yasden ağlayınca da sussun diye bekleriz ağlayan bebeği kaynanama göndercen ebediyen susturur 😂😂😂