Esosun Pirincveannesi dikkat et canım bende turşuyu severek yiyordum lahana ve karnabahar şimdi tansiyon ilacı kullanıyorum🤦🏼♀️ Benden tavsiye haftada bir az ye turşu ilerki zamanlar zorluyor
Pirincveannesi Esosun zaten geçen hafta aldım bir iki kere yedim aynı hafta içinde şimdi yüzüne bakamıyorum bazen yiyeyim diyorum sonra vazgeçiyorum eşimde onu yerkenki sesten nefret ediyo onun yanında yiyemiyorum 🤭
Bukettunahan Glsmyldz09 🔴Turşu 🔴Nar ekşili tüm yeşilliklerle dolu salata 🔴Çilekli kefir 🔴Veee kaşar peyniri Tatlıdan soğudum,canım hiç çekmedi.Yediğim en tatlı şey çilekli kefirdi.İkiz (iki erkek) gebeyim.Yani ye tatlıyı doğur atlıyı diye bir şey yok 🤷🏻♀️🧸🧸
Ylzysn Bukettunahan ben sürekli tatlı yedim halada en çok yediğim diyebilirim kız gelicek llah nasip ederse bana da hep erkek dediler ama kızmış 😀😀
Ylzysn Bukettunahan ben sürekli tatlı yedim halada en çok yediğim diyebilirim kız gelicek llah nasip ederse bana da hep erkek dediler ama kızmış 😀😀
nurdanmerveyesilirmak Glsmyldz09 başlarda midem bulanmazken bolca çikolata yerdim . Şimdi en sevdiğim şey ekmek ici yemek. Bulantıya iyi geliyorda 😂
mevrouwSecici Glsmyldz09 bende aşerdiğim tek şey portakal oldu diyebilirim 😇 Hergün portakal yiyiyorum 🍊
Pirincveannesi Esosun çok yemiyorum zaten ama şuara aklıma yulaf ezmesi düştü sütle beraber yesem yada lapasını filan yapsam sorun olurmu bebek için 🤔
mevrouwSecici Ozbekfamily ilk zamanlar bulantılardan dolayı çayla ara açılıyor ben 14.haftadayım yeni içmeye başladım bir de çay içmeyi çok seven biriydim
Esosun Pirincveannesi yok canım ye yulaf ve süt yarar bebeğine ben de müsli aldım bugün sabah kahvaltım müsli artık😅
Ayseguldt Ozbekfamily ben turşu ve ekşi delisiydim ama öyle bi nefret ettim ki sadece tatlı canım istiyo ama prenses bekliyorum 🥰
Ayseguldt MltmMt portakal ve limon mide yanmasına nasıl iyi geliyo ya ben bi dilim portokal yesem bütün asit ağzıma geliyo 🥲
MltmMt Ayseguldt bilmiyorum ki limon özellikle o kadar rahatlatıyor ki midemi sürekli sıkıp içiyorum yiyorum hemde c vitamini almış oluyorum 😅 herkeste farklı etki demek ki
Pirincveannesi Esosun ay çok teşekkür ederim zararı olur mu olmaz mı bilmiyodum çünkü bide ilk hamileliğim ne yapacağımı ne yiyeceğimi ne yemeyeceğimi şaşırmış durumdayım 😂