MltmMt Glsmyldz09 limon mandalina portakal ve muz galiba resmen mide yanmama açlığıma ve bulantıma iyi gelen 3 şey😁 çocuk turuncu doğucak diye düşünüyorum o kadar çok yedim ki hala daha yiyorum 😀
Ayseguldt MltmMt portakal ve limon mide yanmasına nasıl iyi geliyo ya ben bi dilim portokal yesem bütün asit ağzıma geliyo 🥲
OzgeAlya Glsmyldz09 makarna 😵😵 çünkü sağolsun mide bulantısi ve tiksinme başka birsey yememe izin vermiyor 😅
Benefit Glsmyldz09 sadece tahini kaşıkla çikolata gıbı yedım. Okadar çok. Düşkündüm ve tatlı kurabıye çok canım istemişti
Haticearen Glsmyldz09 bol bol su ve e mutlaka Mağden suyu yumurta peynir ve e bu ara 🍓 yaz meyvesi ama görünce dayanamıyorum
BuglemveMucizeninAnnesi İlk hamileligimde 9 ay boyunca yaz kış dondurma yedim. 9 ay eti ağzıma sürmedim. Yeşil erik aşerdim. Kızım oldu şimdi 8 buçuk yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim daha çok yeni ama domates manyağı oldum bir de havuç bunların dışında pek birsey yiyesim yok bu sıra 😏
Pirincveannesi Birşey soracağım benim şuara canım yulaf ezmesi istiyo acaba sütle beraber yesem sorun olur mu ki fimri olan varmı acaba
mhsn Pirincveannesi ben diyetisyen eşliğinde ilerliyorum bu hafta öğünlerimden biri yulaf ezmesi sorun olsa vermezdi banada siye düşünüyorum aksine hamilelik öncesi hiç sevmezdim ama şimdi severek yiyorum
Gzmglr Pirincveannesi benim diyetisyenim verdi yoğurt yulaf ezmesi bi avuç içi kadar meyve ile karıştırıp ara öğün yapabilirsin.
Ebruaymina 2ay boyunca hicbirsey yiyemiyordum,mide bulantisindan.simdide sürekli acikiyorum ve en fazla portakal,kirmizi et,ayran tüketiyorum