Glsmyldz09 Alpmete her bünye arasında ne kadar çok fark var şaşırıyorum Allah yardımcınız olsun bende ilk 3 ay salça ve domatese bakamamıştım 🥴
Glcnatl Glsmyldz09 bende domatessiz kahvaltını olur diyen ben agzıma sürmez oldum 🤦🏽♀️ Yeşil elma, portakal, mandalina nar hoşuma gidiyor inşallah oglum olur🙏🏻
Sibelezgi Glsmyldz09 portakal bende seviyordum fakat gebelik sekeri cikti sayesinde 😊 sonra dustu ama simdide reflu var rhatsiz edio asitli meyveler ben en cok cigkofte ve donere as ediyorum ama ilcedeyiz pek imkan olmuyo aserdigimle kaliyorum😁
Sibelezgi Sezeniniz canim ben dis fircalarken bile midem bulaniuordu hamile degilken herseyden midem bulaniyrdi ama hamile kalinca prilama dayadim kendimi bi aciyo istahi sorma herkes sssti kaldi bana sen nasil yiyosun die 😁😁
Esosun Glsmyldz09 sabah kahvaltısı okarak bunu yapıyoruz sonra geri yatıyoruz oğlum içerde çıldırıyor bayılıyor bu ikiliye 😍
minisinannesiiii Glsmyldz09 ay teşekkür ederim yiyemiyorum ki başım dönmeye başlıyo hemen görünce de dilim dışarıda kaliyo 😀😀😀