Esosun Glsmyldz09 sabah kahvaltısı okarak bunu yapıyoruz sonra geri yatıyoruz oğlum içerde çıldırıyor bayılıyor bu ikiliye 😍
maria12 Ekşi olan her şeyyyyyu. Mandalina yeni çıktığında ekşi ekşi yerdim. Şimdi tatlandılar hoşuma gitmiyor. Ekşi kuru kayısı bayağı yemişimdir. Poşet poşet alıyorduk. Şimdi biri beni görünce kuru kayısı koyuyor sofraya. Kalanına da çantama atıyorlar 😂
Glsmyldz09 maria12 bana da her gelen yanda gittiğim ev mandalina ve portakal ikram ediyo muhteşem bişey 😌😁
Vildan_C Glsmyldz09 Normalde acı, ekşi aşığı bi insanım tatlı yemem ama gel gör canım kızımla tatlılara doyamıyoruz 😅35 haftalık olduk gittikçe artıyor tatlı isteğim 😂
maria12 Emoztrk greyfurt zehirler gibi aklımda kalmış hep. Küçükken biri öyle söylemişti doğruluğu yok değil mi siz sade sade yiyorsunuz.
minisinannesiiii Glsmyldz09 canım aşırı derecede limon istiyo ama fazla yememeye çalışıyorum tansiyonum hep 10larda gezdiği için yiyince başım dönüyo😂oğlum limon gibi ekşi olcak heralde
Glsmyldz09 minisinannesiiii onun yerine portakal yemeye alıştım limon ödem de yaptı bana Çünkü ayak bileklerim şişmişti aklınızda bulunsun 🙏🏻
Emoztrk Glsmyldz09 halka halka kestikten sonra üzerine çok az tuz atarsanız acılığı kalmaz ben o şekilde yiyiyorum😉😊
Ohaezgi Glsmyldz09 karnıbahar 😬 iki günde bir yiyorum her şeklini hemde yemeği olur fırında olur haşlama olur 🥰🥰
minisinannesiiii Glsmyldz09 ay teşekkür ederim yiyemiyorum ki başım dönmeye başlıyo hemen görünce de dilim dışarıda kaliyo 😀😀😀
Glsmyldz09 Alpmete her bünye arasında ne kadar çok fark var şaşırıyorum Allah yardımcınız olsun bende ilk 3 ay salça ve domatese bakamamıştım 🥴