2015seis Bahardali profesör bilmem ama özlem özer cok iyi suyum azaliyordu benim edirne araştirma va devlet bana hemen sonlandirmami soyledi özlem hanim dabekleyelim dedi ilac tedavisi ve sık kontrolle cok şükür iyiyiz simdi rabbim in bileceği birsey doktorlar aracı ama isine gelmeyen doktorlar başından atmak icin dunyani alt üst ediyolar bazen
Gamze2259 Mammyy evet devletteyim. Cinsiyeti ogrenememe dışında bı skinti yok şimdilik. Biraz endişelerim var ama kendimde panik biriyim belki ondandır 🙈 Abdullah beye gitmedim hiç gidenle de konusmamistim 🙈
16Hatice Annesininmisi ben de Esengül hanıma gidiyorum hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah🙏😊
Sinem_Asel oykuduru21 ben son 18 gün sayıyorum 1 mart sezaryan günüm reyap hastanesi Feride Sadi ye gidiyom
oykuduru21 Sinem_Asel ayy çok az kalmış 🌸 bizimde son 77🙏🏼 Bende Sezaryen düşünüyorum belden uyuşturma mı olacaksınız genel anestezi mi
Sinem_Asel oykuduru21 belden uyusturmalı daha saglıklı oldugunu söyledi Dr cocuk için o yüzden belden olacam korkuyorum 3 sezeryan olmasına rahmen 🙄🙄
Gamze2259 ElifLaren Sinem_Asel belden daha mı iyiymiş bnmde ilki genel bunu spinal dusunuyom ama korkuyom🙈
Seher- 16Hatice maşallah 🤗 bende esengül hanıma gidiyorum süreç nasıl ilerliyor diye merak etmiştim doğumla ilgili ama benim haftam daha ileri ☺️
16Hatice Seher- ben de size soracaktım sizin daha yakın😅 normal ya da sezeryan Doğum olarak son ayda belirliyoruz demişti. Doğum anında nasıl davranıyor rahatlatıyor mu acaba diye kafamda deli sorular 😂 rica etsem Doğumdan sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
oykuduru21 ElifLaren emzik tabi kii Philips avent soothie aldım medikal silikondan olduğu için, biberon da tommee tippee aldık deneyeceğiz bakalım
ElifLaren Biberon ve emzik avent iyi diyenler var, bide emzikte bips gibi bi marka var kauçuk ama iyi mi bilmiyorum galiba hepsini avent alacağım bende ama kesin gerekli mi bilmiyorum