Sedanindenizi oykuduru21 Selamlar corluda yasamiyorum Kirklareliden geliyorum ama reyapta Feride hanima gidiyorum. Memnunum simdilik tatli dilli bir dr. 17 +3 olduk saglikla kavusalim insallah bebislerimize🥰
Sedanindenizi oykuduru21 Selamlar ben de reyap hastanesine gidiyorum. Kahraman beye gitmek istedim ama yalnizca tüp bebek icin bakiyormuş artik bilginiz olsun.
Seher- Bahardali kesinlikle esengül hanımı tavsiye ediyorum işine ve karşıdaki insana çok saygılı eminim sizin bu hassas durumunuzlada özel olarak ilgilenir ben çok memnunum
Annesininmisi oykuduru21 ya sorma oysaki ne güzel gelmiştim şimdiye kadar ne kadar keyifliydi hamilelik 😅ama az kaldı kavuşmaya tek tesellim o
oykuduru21 Annesininmisi ne bulantı ne bişey hamile gibi bile değildim 24-25ten sonra başladı herşey 😂😂 evet çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼 😊
Esraceylan57 oykuduru21 evet corludayim 36 +2 deyim vatan hastanesinde erson aksuya gdiyorumm 2 buvuk senedirde beraberizz cok harika bir doktor cokta memnunumm
Mammyy Meneksekara evet sizinle konuşmuştuk sanırım 🤭 devletin aslında daha çok servislerini merak ediyorum bi gün yattım malesef gördüğüm kadarıyla temiz ve ilgililerdi ama doğumhane nasıl bilmiyorum hiç 🤔
Meneksekara Mammyy evet hatırladım bende kız kardeşim yoğun bakımda hemşire Doğumhane güzel diyo hatta özelleri beğenmiyor
Mammyy Meneksekara öyle mi bunu duyduğuma çok sevindim çok fazla kötüleyen var ama deneyimlediğim için gördüm iyi olduğunu 😊 inşAllah güzel güzel doğumlarımız olur hepimizin 🤗
MltmMt oykuduru21 şuanlık diyet uyguluyorum ama çok bir fark yaratmadı pazartesi belli olucak insüline mi başlıycağımız 😊