Seftali1 Sermec27 hahahah olabilir bişey sorucam peki sizde mide bulantısı kusma oldu mu erkeklerde olmaz diyorlar bide bel ağrısı bende bunların kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum erkekte iştah çok azalırmış vs
Sermec27 Seftali1 şöyle anlatayım ilk oğlumda 10 haftaya kadar kusmam olmuştu ve bel agrısı olmuştu ikinci oğlumda da 10 haftaya kadar kustum ama bunda kasık agrısı oluyor aksine ilk oğlumda iştahım fazlaydı doguma kadar 17 kılo almıştım ikinci oğlumda iştahım bir var bir yok gibi
Seftali1 Sermec27 bünye demek ki işte bazıları direkt hiç bulantı kusma yok diyor kesin bi şekilde saçma geliyor bana
Sermec27 Seftali1 bence herkesin vücudu ve gebeliği farklı bak ikisinde cinsiyet aynı ama yaşadıklarım farklı 🥰
Cicekler Benan-16 20 kere yapmıştım her defasında ileri geri gitti oğlum oluyor allah nasip ederse. Sizinki de kız galiba
idiloska Benan-16 bana yapmışlar farkında değildim, bıçak makas ve tuzu. İkisinde de erkek demişti yapan, birkaç hafta sonra cinsiyeti öğrenmiştim erkek. Tuttu yani bende, şans vs bilemedim 😀
idiloska Yeppudaa kafana tuZ atıyorlar farkında olmadan yüzünü ellersen erkek, bacağını ellersen kız.