Alyaveannesi Benan-16 birinci hamileliginiz mi direk koyar koymaz mi yuvarlak cizdi birde sey diyorlar onceki hamilelikleride tutuyormuş mesela birinci kiz ise yuvarlak ikinci erken olacaksa daha sonra saga sola gidiyormus oyle mi gerçekten 🥰
Miumiu Benan-16 Ayy çok heyecanlı bekleyişler 🐣 Ben de her yöntemi denemiştim 16. Haftamda öğrenebildik😂 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kuzucumm öğrenince cinsiyeti yazın mutlaka tutup tutmadığınıı🌸
Benan-16 Miumiu yaaa evet çok heyecanlı bekleyiş 🙈😁 Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yazarım tabiki öğrenince henüz 9+6 yız 🙈
Seftali1 Ben karbonat testinin çok doğru çıktığını duydum hatta geçen gün gördüm doktor kız demiş doğuma kadar karbonat testinde erkek çıkmış erkek doğmuş çok şaşırdım
Benan-16 Uzumlukek sen yapmayacaksın canım eşin yapsın sırt üstü yat yüzüğü göbeğinin üzerine doğru tutsun ama hiç oynatmadan sabit bir şekilde ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız diyorlar 😀😊
Duygu3437 Benan-16 bende sırf meraktan cinsiyet belli olunca yapmıştım yüzük testini ve tesbihi gerçekten yuvarlak çizdi ve doğru çıktı makas bıçak testi yanlış çıktı başka birşey de yapmadım He bide benim kızım solumdaydı kesesi de yuvarlaktı
Benan-16 Duygu3437 yüzük testinin tutma olasılığı çok yüksek sanırım ay inşallah öyle olur sağlıklı bir kızım olur inşallah 🌸🥰
Seftali1 Sermec27 bende köpürmedi coştu hatta bakalım nolacak 😂😂 tabiki hurafe bunlar gerçekliğini bilemeyiz bilimsel bişey olsa doktorlar söylerdi
Benan-16 Yeppudaa geçen gün arkadaşlarım yaptı bana haberim olmadan saçıma tuz serpmişler ben hiç farketmemişim elini ilk burnuna götürürsen erkek ağzına dokunursan kız oluyormuş ben direk elimi ağzıma götürdüm 😄🥰
idiloska Yeppudaa kafana tuZ atıyorlar farkında olmadan yüzünü ellersen erkek, bacağını ellersen kız.
Seftali1 Sermec27 hahahah olabilir bişey sorucam peki sizde mide bulantısı kusma oldu mu erkeklerde olmaz diyorlar bide bel ağrısı bende bunların kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum erkekte iştah çok azalırmış vs