Seda-34 Ozlemzeynep evde değil valla canım daha doğumuma 4 ay olduğu için tanıdığımızın deposuna gönderdik ama şu videoda belli oluyor ben de buradan rengini beğenip almıştım
bgmtnk İndirime girmiş kızlar az önce ben sipariş verdim. Bej rengini beğenmiştim ama çok kirlenir diye koyu gri olanını tercih ettim ☺️
bircivcivannesi Annisno sanki siyah güneşte soluyor gibi geliyor bana ben açık renk tercih etmeyi düşünüyorum
Annisno Ozlemzeynep canım benimkini kayınvalidemler aldı başka şehirde şuan göremediö ama eminim mükemmeldir onlar çokbeğendiklerini söylediler😍
Ozlemzeynep Annisno hangi rengi tercih ettin canım bir de takım mı aldın tek arabayı mı 😍 araba gerçekten o kadar güzel ki tek elle hatta parmakla kapanıyo açılıyo bayıldıkk
Annisno Ozlemzeynep siyah rengini kuzum pusetiyle birlikte aldık♥️ Bende görmek için sabırsızlanıyorum ama doğuma anca😂 seninkide hayırlı olsun sağlıcakla bebişlerimizi içine koymak nasip olur inşş
Jelybon Annisno merhaba litetrax 4 mu aldınız. Memnun musunuz peki. Biz de ondan aldık ama daha gelmedi.
Fadmkm Ozlemzeynep geldi şimdi pusetiyle birlikte aldım siyahını çok şık gerçekten daha tam kuramadık😂