Eymen_52 Tokluk şekerim sınır 140 benim 145 146 filan çıkıyor bütün öğünler nerdeyse. Doktorum insülin filan vermedi gebelik şekeri yaşayanlar kaçta veriliyor insilün yani bişey olurum olmazmı ilaç kullanmıyorum . Diyetle böyle
Gizmolata Eymen_52 benim 198 çıktı yüklemede, diyet yapıyorum şuan tokluk en fazla 130 çıkıyor. Diyetim gayet kolay zorlamıyor beni hazırlamasıda yemeside sağolsun doktorum iyi klasik bir liste verip yollamadı kendi yazdı. Açlık tokluk ölçüyorum her sabah yarın kontrolüm var.
Prensesinannesi26 Eymen_52 benim idrar da çıktı gebelik şekeri yuklemede cikmamisti pzt acken bakacak sekere tekrar bakalım
Bsmlh Eymen_52 ben diyet ve hergün 6 kez ölçüm yapıyorum açlık tokluk çok yüksekti uzman diyet ve sıkı kontrolle baya indi
Busramusti Eymen_52 ben insülin kullanıyorum tokluk şekeri 160 çıkmıştı 10 gun kadar doktorum kontrol etti kendisi çok düşmedi ben endokrinoloji bölümüne gittim ilk olarak diyet ve sporla düşürmeye çalıştık sabah açlık ve tokluk yüksek diğerleri iyi çıkmaya başladı sonra insüline başladık günde 1 kere akşamları yapıyorum. Diyet ve sporada devam tabi hala suan 35 haftalik hamileyim 24. Haftadan beri şekerle uğraşıyorum 6.5 kilo vermişim ama suan şekerim istenilen sekerde çok şükür sormak istediğiniz bisey varsa yardımcı olmaya çalışırım ☺️
Gizmolata Gkcgkc canım ben foto aramıyorum 😂 yani isntadan falan atarım ama benim şeker seviyeme kiloma ve haftama göre yazıldı bu diyet sana uyarmı ki?
Gkcgkc Gizmolata benim var diyet listem sadece karşılaştırma yapmak için meraK ettim öyle kısaca bhseder misiniz diye dedim 🌸
Gizmolata Gkcgkc sabahları 2 kibrit kutusu peynir, süt, 5 zeytin,1 haşlanmış yumurta 2 ince dilim kepekli ekmek öğlen sebze et,köfte,balık, tavuktan biri ayran salata, ikindi süt galete meyve, akşam öğlenle aynı bide gece süt yulaf
Gkcgkc Gizmolata benzer ama benim yine yükselmeler oluyor anlamadım :( çok teşekkür ederim sağ olun )
Bsmlh Gizmolata bu diyet insülün deherı yoksa berılıyor ben gibi hem insülin hem şeker barsa bu diyet şekeri yükseltiyor 🙈 benım et balık tavuk akşam yemegın mesela Galata vs yasak öğlende etsiz sebze degısıyor değere göre diyet
Gizmolata Gkcgkc bugün akşam yemeğini biraz geç yedim kaç gündür ilk defa yüksek çıktı acaba kendimi çok aç bıraktım ondan mı diye düşündüm. Sizde öyle yapıyosanız dikkat edin en fazla 2,5 saat aç kalmamız gerekiyor uzatmamamız gerekiyor. Bide meyve diye ben armut yiyorum muzu falan bıraktım
Bsmlh Gkcgkc yinele yükselme varsa insülin baktır onun diyeti daha ağır ben yapıyorum çok düştü suan hatta gece az geç yesem gene yükselme olmadı
Gkcgkc Gizmolata dediğiniz gibi iki iki buçuk saat aralıklarla yiyorum çıldırmak üzereyim 😀😀 korkuyorum artık cidden dahiliyeye gittim yardımcı olmadı ilaç veremem diyetisyen e git dedi diyetisyen de diyet verdi ama düzelmiyor işte ne yapacağımı bilmiyorum
Gizmolata Bsmlh canım doktor verdi bu diyet sayesinde şekerim düştü benim. Çok yüksekti 200 lerden 110 lara düştü bu diyet sayesinde.
Gizmolata Gkcgkc ben dahiliyeye gittim 4 gün sonra gel bakalım tekrar dedi, şimdi açlık tokluk ölçüp not aldım öğleden sonra gidicem, diyetle düzelmezse end. Bölümüne sevk edicem dedi. Çok şükür diyetle ve yürüyüşle benim 200 lerden 110 lara düştü. Yüksek dediğimde 134. En yüksek o çıktı. Öğleden sonra gidicem bakalım diyetle devam edicem galiba iyi gibi görünüyor. İlaç vermiyor zaten canım diyetle düzelmiyorsa end. Sevk ediyor o da insülin başlatıyor
Busramusti Bsmlh aynen öyle hatta 1 hafta önde gidiyo kilosu beslenme şeklini zaten diyetisyeniniz ona göre veriyo şeker olan gidalar hariç istediğimi tüketiyorum bugün kontrole gittim gayet iyi ve sağlıklı gidiyo herşey bende ödem şişlik hiç bişey oluşmadı çok şükür bu sayede bugün ki kiloma bakarak 35. Haftada 3.5 kilo almış oluyorum