Minikmucizem21 tinymom aminn cnm ikinci gebeliğim ama en önemlisi sağlıklı olması bir oğlum var bir kızım olsun isterim tabikide ama erkek olursada çok sevinirim 🥰🥰 ikiside evlat🥰🥰
zeyse tinymom bende 19+3günlük hamileyim cinsiyetini göstermedigi için detaylı ultrasyonu bekliyoruz ☺️ birde kızım var Zeynep 16 aylık onu 12 haftada ögrenmiştik
zeyse HasretYildirim ilk hamilelikte zaman gecmiyor gercekten de ben şimdi 2ciye hamileyim nasıl gectigini anlamıyorum 😄
HasretYildirim zeyse ilk olunca insan heyecanlı oluyor ne olacağını bilmediği için ama her türlü çok güzel bi duygu ya🤰🏻
Mavita27 tinymom tinymom Cinsiyeti erkek 16. Haftada net konuştu yarın kontrolüm var bakalım değişmez inş kıyafeti geçtim oda bile aldık lacivert renk 😀 hareketi bugün sanki çok az hissettim ilk hamileliğim çok merak ediyorum ne zaman net hissedeceğim diye ☺️
tinymom Mavita27 olsun laciverti kızda kullanır ya 😂öyle bi durum olmaz inşallah tabi. 28. Hafta diyorlar 🤗
Birkiz tinymom bende 19+2yım cınsıyet erkek ıkıncı gebeliğim net bı hareket hıssetmedım 4 kg aldım ama zaten kılolu gebe olduğum ıcın fazla almamam lazım bakalm kısmet ınsallah doğuma kadar 4 5 kılo alsam cok ıyı olacak
Uerdem tinymom 12. Haftada erkek dedi sonra başka bir doktora gittim 14 te göstermedi 18de kesin kiz dediler:) haftaya ayrıntılı ultrasona gidicem değişmez insallah:)