Zala Bu arada kaçıncı gebeliğiniz ve yaşlar kaç? Benim süpriz yumurtam 3. Çocuğum olcak Kızım 13 2. Oğlum 10 ve 3.minnoşumda Eliz im olcak 41 yaşındayım 😱😂🙈
Mekselinda Bende 30. Haftadayım👼 Stres doktorların psikolojimi bozması falan derken kucağıma almak istiyorum tek duam bu
Yasmink Ben 31 oldum bugün bir şey soracaktım iki gündür bebeğim daha az hareket ediyor sizde de öyle oluyor mu
Unicornn Yasmink Canım nasılsın daha iyi misin ilaca başlamıştın. Özelden yazacaktım ama bulamadım yazacağım yeri buradan sorayım dedim.
Zala Yasmink bebiş büyüyo yeri daralıyo ve eğer yorulacak bişeyler yaptıysanız da o gün hareketleri awzalıyo
Dilara_guess Zala merhaba bende 22 haftalığım zaman hiç geçmiyor sanki sabırsızlıkla 30′lu haftaları bekliyorum🙈🙈
drysfk Zala 30+6 hız yarın 31. Haftaya geçiypruz 🥰 bel ağrıları uykusuzluk bir de üzerine yoğun iş temposu bitik haldeyim 😢 haftaya hayırlısıyla doğum iznine çıkıp evden çalışmaya devam edeceğim ama biraz dinlenirim hiç olmazsa
Zala drysfk ben 2. Çocuğumda doğuma 1 hafta kalaya kadar çalışmıştım ve daha dinçtim hemde özel eğitim öğretmeni ve özel çocuklarla Rabbim yardımcınız olsun