H-melek Ohaezgi şimdiden allah kolaylık versin inşallah çok kolay geçen bir operasyondan sonra bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız👼🏻🙏🏻
sagsbry Sedaerhan ayyy şuan bu konuya o kadar sinirliyim ki 😶 kaynanam tutturdu normal doğur diye ya sanane sanane eee. Resmen ona inat sezeryan istiyorum.. Bebeğim makat geliş ve suyu az hareketleri çok az doktor riske atmak istemiyor.. Bende bebeğimin sağlığını düşünüyorum haliyle.. Tutturdu daha döner bekle de bekle çocuğa bişey olsa ne yapacak acaba?
Sedaerhan sagsbry benim de kaynanam diretiyordu normal doğur diye en son aradı sezeryan dedim acıyı çekicek benim ikisinde de sanane yani
sagsbry Sedaerhan yemin ederim çok sinirleniyorum..hiç bişey bebeğin sağlığından önemli değil.. Ki ben zorunlu olcam sezeryanı keyfi de değil
Sumisalii Sedaerhan kimi insanlar cok farkli degisik ya bende cok duyuyorum normal olunca amaa nasilda normal dogurmus kolay dogurmus ne iyi derler sezeryan olunca sezeryani kotulerler yarim kaldin derler kimin nasi doguracagi kimeneyse kimisi bebekden kimisi kendi istegiyle kimisi saglik sorunuyla sezeryan oluyor kotu biraey olsa yapmazlar secenek sunmazlar yani
Sumisalii Spinal sezeryan nasil ben ikikere sezeryan oldum genel anestesi ama 3 sezeryanimi olcam yine genel istiyorum spinal olanlar daha once bilgi verebilirmi nasil oluyor nasil geciyor hissediyormusunuz konusuyormusunuz
svmm Sedaerhan sanki sezaryen olan doğurmuyor gibi bir algı oluşuyor normal isterdim şartlar elverseydi ama sezaryen oldum pişman değilim çevrede de bazen suç işlemiş gibi algılanıyor ya sinir oluyorum