maria12 BurcuDilmem benim tatilde kullandığım valiz var normal boyda o olur dmi yoksa küçük nü tercih ediliyor. Tatile gidiyor gibi olmayayım sonra rezil olurum 😂
UmutVar 28+3 uz erken dogum riskimiz var son postayida aksam yikadim utulenip hazrliycam ins bnde cantayi en azindan acik bir durumda onun telasina dusmeyelim 🤭🤗
karanim24 Ayseege6156 sendeki rahatlık değil umursamazlık bence geçen benim posta da böyle bi yorum yaptın anlamsız💁🏻♀️
bambam_betty Esmabaran amaannn aceleye gelmez bu işler bacım. Bebek doğsun, büyüsün hele. Kendi çantasını kendi hazırlasın 😄😄
Esmabaran bambam_betty ah canım Bi zahmet kendi hazırlasın artık. Bana çektirdikkeri yetmiyor bide çanta mı hazıkicam ona 😂zaten hemoroidli oldum sayesinde 4 gündür ağlıyorum neyseki tedaviye başladım iyyi olunca hazırlarım artık😁
[silindi] Ayseege6156 ayy bende 25 haftadayım Bi an önce o günlere gelsem de hazrlasam diye bekliyorum siz nası duruyorsunuz 😄
Ayseege6156 [silindi] o günlerde bizde sizin gibiydik 😅 sende bu günlere gel ha yaptım ha yapıcam ağırlaşınca insan hiç bişey yapmak istemiyor 😅😅
bambam_betty Esmabaran of😔 cok geçmiş olsun. Ablam da yasamisti ayni sıkıntıyı. Hatta doğum bile bundan kolaydi demisti. Acil şifalar dilerim🙏
Buketkucuk HappyMom ben 26+4 haftalığım çarşamba günü toplu alışverişe çıkacağız kısmetse alınacakları aldıktan sonra hazırlamaya başlayacağım çantayı ne olur ne olmaz🙏🏼