Esmabaran asminkubra1991 oda bişey mi ben 40 oldum 🤪hala hazır değil. Bi kaç eksik var yarın doğurmasam almaya gidicem
selinyslrtdgn Valla erkenden hazırlamayı tavsiye ediyorum ben 32 de başladım yavaş yavaş hazırladım ama 37 ye geldim bel ağrısından ütü bile yapamıyorum keşke daha erken bitirseymişim. Bi de onları düşünüp stres oluyor insan
Hanz Beri_ilhan bende oyle valla 36 olcam ama yuzeysel hazır buraya baktimda daha cok sey eksikmiş bu hafta halledeyim 😂🤦🏻♀️
Ncmtntuuba Ayseege6156 ay bende 35 oldum hala beklitirum 😂 neyi bekliyorum blmiyorum neyse bednen daha beteri varmış 😂
Ayseege6156 Ncmtntuuba hahahha çok sağol 😅 aynen kendini böyle motive et ama sen yinede benim kadar rahat olma ben doğuştan rahatım ondan bu gevşek davranışım 😅😅
Ncmtntuuba Ayseege6156 Ayseege6156 Valla ben 25. Haftada telaşa düşmüştüm beni durdurdular o gun bugündür de yapmadım bekliyorum 😂😂😂 ama neyi beklitirum blmiyirum 😂😂
Ayseege6156 Ncmtntuuba iyi halt etmişler kız ne güzel gayretliymiş niye dokundular sana 😅😅 bu kervana sende girdin daha çıkamazsın 😅
Hypatiaa mommy_bee https://ty.gl/ievwy8h bunu aldım göründüğünden cok daha geniş ve malı baya iyi tavsiye ederim
MSBebek Hypatiaa yok canım almadım sadece yastık kılıfı aldım bide bebek alt açma kullan atlar varya onlardan koydum en çok o kullaniliyo yakın zamanda arkadaşım.dogum yapmıştı bebeğe de kendine de kullanmış bide plastik terlik özellikle nrmal doğum olucaksa ayağa kalkınca vs kan olabilir biraz
BurcuDilmem brc_srmn Herhangi bir awm ye git zaten kendini bebek mağazasında bulacaksın . Şunu alayım bunu alayım şu indirimde diye diye bir bakmışsın hepsi tamam 😀
brc_srmn BurcuDilmem haklısın canım yoğunluktan pek uğrayamadık ne zamandır avmlere, artık gitmek şart oldu 😅❤️
maria12 BurcuDilmem benim tatilde kullandığım valiz var normal boyda o olur dmi yoksa küçük nü tercih ediliyor. Tatile gidiyor gibi olmayayım sonra rezil olurum 😂
Merinosunannesii Shuled25 detaylı ultrasondan sonra bence ama tabi o zamana kadar bez ıslak mendil bakım ürünleri küvet seti gibi unisex kullanılabilecek şeyler alınabilir 🥰