NebahatBoncuk tanya25 ahh ahhh neler cekiyorum o enfeksiyondan bi bilseniz. 23 haftaligim. Mahvediyor beni enfeksiyon üreme yapmis böbregime vurmus vs. Su su su. Iciyorum bi faydasi yok günde 5 lit. Su icilirmi yahu ben iciorum ama banmisin demiyor
ilknuryakiskan Basak0503 sağ kasıkta şiddetli ağrı, yürürken zorlanma, yataktan kalkarken sancılar, göbeğim yere düşçekmiş gibi acı oluyordu, üstümü değiştirirken zorlanıyordum bacağımı kaldıramıyordum.
Basak0503 ilknuryakiskan galiba aynı şeyler yaşadığım, haftaya doktora gidicem. Çabuk geçer mi bı enfeksiyon
Aras7676g tanya25 Merhaba sabahları taze dere otu ve maydanoz ye tatlım beyaz peynirle 1 hafta ara ver su iç bol bol şifa olsun
ilknuryakiskan Basak0503 yani benim uzun sürmüştü 2-3 ay çektim ama doktorum test yapmak istemesi her seferinde bebek büyüyo diye ağrıyo deyip göndermişti ben zorla test yaptırdım sonrasında bol miktarda bakteri çıkmıştı
Busecnr40 Vahide-azra ilac bende de fayda etmyo ve agridan ölyorm artik 😒 ilgisiz doktorumun umrunda bile degil zaten. suda fazla icemiyorum ne yapsam bilmiyorm cayi bi deneyim insallah fayda eder
3851 Bnde de var enfeksiyon gecmiyo kizkende surekli olirdu galoba olebe kadar suricek bu ara sol kasigimda agri vajinada baski var ve bn cok korkuyorum
Nazlcn Hanımlar bende daha önce bu uygulamadaydım . Şükürler olsun ki hayırlısıyla bebişimi kucağıma aldım.Darısı sizlere Allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın. Hamileliğimde benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı doktor ilaç verdi geçmedi. Çok dikkat edin benim bebeğim enfeksiyonumdan dolayı 1 hafta yoğun bakımda kaldı kanında enfeksiyon vardı. Ben yaşadım sizler yaşamayın. Size tavsiyem çok dikkat edin
Cansu_yalcin2016 tanya25 ayy allah yardımcın olsun ben yenı atlattım onu 2.ıncı hamılelıgım ve ben ılk dogumumda zedelenme oldu acık yara oldu dıkıs atmadılar ve onun uzerıne enfeksıyon kaptım oyle bır yanma oyle bı acı verıyorkı ınsana wc gıtsemde 5.6 damla yapıyordum ve bobreklerımın bırı ıflas etme durumuna gelmıstı cok büyümustu ılac la gecıyor antıbıyotık ve fıtıl kullandım gectı
ilknuryakiskan Bfduam ben hem ilacı kullandım hem onu yaptım normalde hamile kalmadan önce kurutulmuş ayva yaprağından yapıp içiyordum çok işe yarıyordu şimdi bebeğe zararlı olur dite ayva kabuğuyla yaptım haftada 1 kere ben ona bağlıyorum ama çok miktarda suda içiyorum
ilknuryakiskan Edakuz58 üronisim bana yan etki yapmadı ama başka iki tane ilaç vermişti 1 şişe toz ve hap şeklinde onlar yan etki yaptı ishal,mide bulatısı ve kusma gibi 3-4 gün kullanıp bıraktım
morusevenanne ilknuryakiskan o şişede toz beni de mahvetti çok kötü ishal yaptı ilacı bıraktım ama yine tekrarlamıs şimdi baska bi ilaç yazdı bunda bi sıkıntı olmadı daha