tanya25 Merhaba arkadaşlar gebelik öncesi de ara ara yaşıyordum bunu böbreklerimde kum olduğundan su içiyordum sık sık geçiyordu ama şuan 12 haftalığım geçmiyor bir türlü iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ütülüyorum giyiyorum günlük ped kullanmıyorum , günde 4-5 lt su içiyorum artık midem bulanıyor sudan. Yahu napıcam böyle bilmiyorum doktor ilaçta vermedi bi süre bol su iç daha sonra tekrar bakarız dedi çok aşırı yoğun akıntım yok bi iki kez oldu sarıydı kasıklarda hafif hafif yanmalarım oluyor. Önerileriniz nelerdir
ilknuryakiskan tanya25 benimde vardı devamlı yaşadığım bir sorundu, doktorum 3 kere üronisim gibi bişey vermişti kısa süreli iyi geldi ancak ben ayva kaynatıp içiyordum kabuğuyla iyi geliyor
mavis24 tanya25 ben kesinlikle günlük ped kullanmanızı tavsiye etmem en iyi markalar bile olsa kesinlikle enfeksiyon yapıyo
SedefAda tanya25 cok fazla su tuketin ayaklarinizin altina sicak su tulumu koyun ozellikle ayaklarinizdan hic usutmeyin
ilknuryakiskan Eda_okur262627 son yaptırdığım tahlillerde temiz çıkmıştı, sağ kasık ağrımda geçti ama baya sürmüştü. 1 aydır bir şikayetim yok
Busecnr40 Vahide-azra ilac bende de fayda etmyo ve agridan ölyorm artik 😒 ilgisiz doktorumun umrunda bile degil zaten. suda fazla icemiyorum ne yapsam bilmiyorm cayi bi deneyim insallah fayda eder
058elf tanya25 gebelikte bu enfeksiyona çare yok gibi ama yine de alternatif olarak limonlu su tüketiyorum sanki azaltıyo canım, geçmiş olsun inşallah atlatırız 🤲🏻
Yeni-anne4-02 Karnabahar kürünü bir araştırın isterseniz. Gebelikten önce bende kullandım. Gebelerin kullanımı hakkında bilgim yok lakin çok faydasını gördüm.. Gebelerin kullanımı ile ilgili bir araştırma yapın isterseniz.. 🌸
tanya25 Yeni-anne4-02 gebelikten önce bende kullandım valla saraçoğlunun kürüymüş bana iyi gelmişti ama şimdi cesaret edemiyorum sormak lazım aslında gebelikte kullanılır mı diye. Teşekkür ederim 🙏
Basak0503 ilknuryakiskan bu enfeksiyon nasıl bişey, benimde sağ kasıgımda acı var. Oturup kalkarken hareket ederken acıyor haftaya doktora gidicem ama dünden bu yana canımı acıtıyor. Net belirtileri nelerdi sizde söyler misiniz😔
Vahide-azra Bfduam evet kesinlikle sabah bir bardak içiyordum yeterli oldu düzenli içince, hiç bir zararı yok
ilknuryakiskan Basak0503 sağ kasıkta şiddetli ağrı, yürürken zorlanma, yataktan kalkarken sancılar, göbeğim yere düşçekmiş gibi acı oluyordu, üstümü değiştirirken zorlanıyordum bacağımı kaldıramıyordum.