SILA--123 kızlar cumartesi günü sezeryana giricem karnıma agda yaptirsam bisey olurmu yaptiran varmı karnına agda
Aysentass SILA--123 hormonlardan dolayı çıkıyormuş göbek deliğinin altını alıyorum ama üst kısımları eğer almazsak doğumdan sonra dökğlğyormuş alırsak kalıcı oluyormuş
minikprensesimm SILA--123 canım ben 32+4 günlük hamileyim ve göbeğimi de normalde hep ağda yapardım geçen hafta da kuaförde komple ağda yaptırdım herhangi bir sorun yaşamadım ama sen yine de doktoruna danış herkesin bünyesi farklıdır
Ozbekfamily Benım çok yeni ama ben sürekli gobegımı alıyorum 9 haftaya girmek üzereyim bilmıyprum bırsey olur mu 🥺
denizanasi1 29+2 bende hep ağdayla alıyorum canım. Önce kıl yumağı gibiydi göbeğim ama şu an tek tük var, korkuttular beni ağda yaparsan o kıllar kalıcı olur diye ama şükür öyle olmadı. Öyle kıllı kıllı da duramadım alıyorum sürekli
Svcnbydmr SILA--123 daha neler vücut yapısı tamamen ilk aydan beri ağda yaptırıyorum 38. Haftadayim bebek hala yukarda hala inmedi geçen hafta geldim agdadan o zaman benim de suyumun patlaması lazım 😂
bhr33 hanibazen herkes farklı düşünüyor sanırım ağda hakkında duymadım zararlı olduğunu. Ama makine için duydum bnmde var ama kullnmadim korktuğum için valla bilmiyorum
SILA--123 Svcnbydmr ay kız benim karnim çok assagida ama aldirdim dün koufore gidip birsey olmuyormus 😂