babymam0304 Gittiğiniz hastaneler de nst ücreti ne kadar. 100 tl duyunca çok şaşırdım. Indirim halkkımız var 80 oluyor ama bana cok geldi. 1 kere ücret veriyoruz 2ciden ücret vermiyoruz
ssnnmmm babymam0304 ben özel muayenehaneye gidiyorum 30.haftadan beri sürekli nts ye giriyorum hiç ücret talep etmediler ekstra
babymam0304 Buseyvz gop yeniyuzyila gidiyorum ben . Bende çok şaşırdım medicalpark da muadili hemen hemen orda ücretsiz olması bizde bu fiyat garip geldi
Sevgiinur babymam0304 benim gittigim yerde 20 TL . Şimdi geldim hastaneden hatta 1 haftam dolmadıgı için Muayene ücreti bile almadılar benim paşanın gelmeye niyeti yok 😂 Perşembe 40 oluyoruz sabahtan gel dedi doktor amcamız bakalım hayırlısı ne olucak.
Seymamuge Kızlar bir şey sorucam doktorunuz hangi haftadan sonra daha sık çağırdı sizi ve nst ye bağladı
babymam0304 Seymamuge 32 haftadayım . Artık 2 haftada bir görüşeceğiz dedi. 34 de nst ye alicam dedi.
Ceylin_2 Seymamuge 33 den sonra 35 de gel dedi 35 den sonra her hafta geleceksin dedi nstye bağlanmak ve suyunun kontrolü için dedi
Mennu babymam0304 daha neler şok oldum su anda devlette hem ücretsiz hemde özel hastanede de bir kac kez gittim 20 tl verdim 100 nedir ya muayane ücretini zaten veriyoruz bide ekstra 100 cok fazla geldi bana
Beyzabuglem babymam0304 ben riksli hamilelik geçiriyorum 35 haftaligim haftada 3 kez nst ye gidiyorum ücret odemiyorum
RuveydaYasin babymam0304 o hastaneye ben bir daha gitmem soyguncu ve ilgisiz doğumu orada yapacaktım vazgeçtim adım atmam bir daha
Susamcan babymam0304 Pendik yüzyıla gidiyorum bende bu hafta ilk kez girdim 40 TL ödedim çok saçma gerçekten ücretsiz olmalı zaten zam geldi yeni yılda doğum ücreti bile eski hasta olmanızda göz önünde bulundurmuyorlar. Kontrollerde sıklaştı bide nst çıktı bakalım nasıl olacak 🤷♀️
babymam0304 Susamcan kesinlikle muayane ayrı para nst si ayrı ilacı ayrı. Doğumu ayrı. Allah yardım etsin ya. Heryerde fahiş fiyatlar yazık günah bize
babymam0304 Melekanne2606 bende anlamadım yılbaşı öncesi sormusdum 35 demisdi normal karsilamisdim hadi dedim normal. Sok oldum bugün 100 tl duyunca bide 150 imiş çok tepki alınca 100 yapmislar