Agnessu Gamzeek merhaba benimde öyleydi kilosu ama geri göründü ultrasonda 33. Haftada 2000 kg az mış öylemi size doktorunuz birşey dedimi
Gamzeek Agnessu Az demedi ama küçük Bi bebek olacak oçdedi sanırım aynı seye çıkıyor 😊 pazartesi gittim doktora bakalım biraz daha dikkat ediyorum yediklerime insAllah kılo alır 🤲
Rukiyoloji Peraaaa alır merak etme yüreğini ferah tut strese girme stres olursan etkilenebilir sen sakin kal Allah’ın izniyle alır kilo 🙏🏻
Rukiyoloji Peraaaa bazen ultrasyon cihazından yada doktordan kaynaklı da olabiliyor başka doktora da görünmende fayda var aslında
Limonumm Peraaaa kabız için kuru incir kuru kaysi ve pancar duymuştum günde 1 muz bence kabizlik için sorun olmaz
koalababy Derin2828 33+5 2250 benim ki.. dr ortalama bi bebek olcak ne kilolu ne zayıf dedi. Eger sizinkinde aşırı bi durum görse mutlaka söylerdi. Açlık, tokluk şekerinize bakılmıştır sanırım? Yada şeker yüklemesi yapılmıştır değil mi ?
Alinamoms Derin2828 dikkatli bir diyet şart normal doğum imkansız olur yoksa bence muzu sütü kaşarı peyniri olabildiğince azaltın sadece sebzeyle beslenin. Takviye alıyorsanız da bırakın benim doktorum öyle yaptırdı. Kilo da iyi bişey değil malesef şeker hastalığını tetikliyor bebekte 🤦🏻♀️