morusevenanne 12333544 ben de güveniyordum doktoruma. Suyun 5.8 dedi baska doktora gittim 11.8 dedi cihazsal problem bile olabilir
Yagmur331 12333544 yok suyu iyi dedi sanırım o yüzden problem olmayacağını düşündü ki ben hissediyorum hareketleri
12333544 Maviyesil121212 ama benim doktorum suyu azaldığı için suninin ve normalin olamayacağını söyledi sizinde öylemiydi
Maviyesil121212 12333544 yo benim de suyum azalmıştı. Biraz daha fazla sancı çekersin dedi, denemek istiyorum bebeğim icin hayati bir tehlike yoksa dedim, hayır tehlike yok deneyebiliriz dedi şükür başardık
12333544 Maviyesil121212 alah alah benimki niye hiçbir başka yol önermeden sezeryan dediki anlamıyorum
12333544 Maviyesil121212 peki suyunuzun az olduğunu öğrendikten kaç zaman sonra doğum yaptınız böyle bir hafta beklesem sıkıntı olur mu acaba kendi sancımı beklesem yada başka bir doktorda suni sancıya başlatmak istesem
Maviyesil121212 12333544 salı günü söyledi ertesi gün doğum yaptım ben riske atmak istemedim suyun azalması önemli sonuçta beklemeye cesaret edemezdim
ZEhrA_94 12333544 canım suyu azaldıkça risk çok artıyor en iyisi doğumun gerçekleşmesi korkulacak birşey yok sağlıkla kucağına al
12333544 ZEhrA_94 gerçekten başından beri normal istiyorum sezeryan çok korkutuyor beni ama ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık moralim bozuk
12333544 ZEhrA_94 evet söyledim olmaz dedi bebek nstde hareketi çıkmadı diye bide suyu az diye ama bebek çok hareketli şimdi bile..hata ozmn bile bakın dedim hareketli dediki nstde çıkması gerekiyormuş
morusevenanne Nurov sezeryan risksiz mi peki? Neden bi anne normal doğurmak isteyebilir doktorlar da malesef yok izne çıkmak için yok vaktini kendi belirlemek için sezeryan diyebiliyor malesef bu da bi gerçek.
Nurov morusevenanne sezaryen yada normal ikisinin de riskleri var benim bahsettiğim risk bebeğinin suyu azalmasına rağmen normal diye diretilmesi, bebeği riske atmak yani anlatabildim sanırım
Gigy 12333544 doktorunuza güveniyorsaniz dediğini yapın sezeryan veya normal böyle şeylere takılmayın lütfen önemli olan onun ve sizin sağlığınız,her türlü anne oluyorsunuz yani bu algıları yıkalım artık ,diretmeyin derim ,sağlıcakla gelsin miniş 🌸
diyhomelif 12333544 kalbinin olduğu yeri bulamıyordur takan. O yüzden olabilir. Bugün başıma geldi çünkü sol tarafta gövdesi dememe rağmen sağa taktı hareketsiz çıktı sola taktı gayet normal..