Bitter93 HappyMom öncedende tatlıyı çok severdim şimdi de çok seviyorum hatta çıldırıyorum oğlum olacak😊
Burcumtlg HappyMom bol şerbetli böyle ev baklavası çok istedi canım hep. Yedimde ama Ayşe’yi bulduk valla hakkıyı değil 🤣 eskiler yanıldı 🤣
Simgedoruk HappyMom ilk.gebeligimde de bunda da hep.eksi yedim.hatta bunda tatlı ne varsa tiksindim ama ikiside erkek yani yenen içilen şeylerle de göbek sekliylede falan alakası yok gebeligin:)
150_gelartik HappyMom @adm her tartışma için ayrı bildirim geliyor . Bildirimleri düzenler misiniz Ben sadece takip ettiğim konuyu yeniden görmek istemiştim
Ebruaymina Sevgiinur işin ilginci,bnde kizimda 9ay hep tatli yedim fakat kizim deli gibi ekşi seviyor 😅🤔
Bukettunahan HappyMom Hamileliğim boyunca sürekli ekşi şeyler yedim.Normalde tatlı düşkünü ben hiç tatlı yemedim diyebilirim.34+4 hamileyim.Şunu yazarken bile turşu çekti bak canım :) Ama Ayşe falan yalan oldu biz de 😊 İkiz erkeklerime gebeyim 😊
arzumkaya Zynpozen Benim ilk gebeliğim 27 haftalik olduk hem ekşihem tatlı yiyorum prensesim olck Allahin izniyle🥰 Ekşiye genel de kız derler ama hic belli olmaz🙂