Varol123 Fatma12345 dün gittim daha çok küçük 3 hafta sonra net söylerim Dedi bakalim nolacak bugün kan verirken düştüm umarim bisey olmaz bir iki gün sonra yine gidecegim
zynpcknn Fatma12345 bende hep ekşi aşerdim tatlıya çok düşkündüm tatlı olan şeyler hep gözğmde kararmıştı benimde oğlum olck ALLAH ın izniyle
Fatma12345 zynpcknn rabbim bağışlasın inşallah 🤲 sizlere cnm 🥰demekki bu tatlı ekşi hurafe şeyler oluyo sanırım bende tuttu ama herkeste tutucak diye bı kaide yok😊
Haticeay Yani buradan çıkarılan sonuç şu ki asla doğru değil bu durum bende ekşi yedim oğlum olacak 😀
Poncik48 minikkuzummmm ben 13.haftada nifty testi yaptırdım 15.haftada çıktı sonucu ozaman öğrendik🥰 bizim ponçik 13. Haftada göstermedi anca testle öğrendik 🥰
Kubracifciyasar HappyMom ekşi yedim ilk kelem turşusu hemde çok canım çekti bir kaç sefer farklı turşular aşerdim ama oğlum olacak
yildizfero01 HappyMom eksi kizim olacak ama oğluma hamileykende hep ekşi yerdim çünkü tatli ile hic aram yok sevmem ama eksiye bayılırım limonu soyup soyup tuz koymadan yerim