HappyMom Hadi biraz eskiye gidelim… 🙈 Bakalım eskilerin yöntemi tutuyor mu? Ekşi-Tatlı hangisini keyifle yedin? Bebeğinin cinsiyeti ne oldu?
Aysobaciniz HappyMom Seymamuge ay benimde öyle ama minik bebeğim daha küçüçük cinsiyeti belli değil 🥰
Meryemm1212 Seda_selim normalde ekşi kız tatlı erkek derler bende bı yerde tam tersi okudum demek sizin de öyle oldu
DilaraN OzgeAlya Malesef bizde de durum aynı ilk bebeğim ve tatlı da ekşi de yiyorum ama hiç aşerme olmadı daha 🤔
Banuraa HappyMom eksiyi normalde sevmeme ragmen agzima suremedim sanki yuz kat daha fazla eksiymis gibi geldi😄 bol bol tatli yedim ve erkek☺️
Eslemin-annesii161119 İlk çocuğumda bol ekşi yedim ilk altı ay tatlı görünce bile midem bulanıyordu kızım oldu şimdi yine ekşi yiyorum ama daha cinsiyetini 🤷♀️
Yenibirannee Benim canım hic bisey istemiyor ama midemi rahatlattigi icin hep tuzlu eksi seyler yiyorum henuz 11 haftaligiz haftaya kontrole gidicez 🥰🥰 sağlıkla gelsinde kuzucuklarimiz cinsiyeti hicte önemli degil
Pemberuyam_ HappyMom Tatlı yiyorum kızım olacak inşallah 27+1iz şu an, ilk hamileligimde ise ekşi yemiştim oğlum olmuştu.
Azrabuglem16 Ben ekşi yedim hep canım ekşi şeyler yemek istedi şimdi burda tek tek yazmıyım canımız çeker kız