Hanımlar 5+4üz ama ne kusma ne baş dönmesi hiç biri yok normal mi? Çok yersem sadece midem bulanıyor ama kusmuyorum. Baş dönmem çok çok nadir. Annem korkutor belirti olmadığı için beni de korkuttu…

Hayatını yaşa derim cnm ben doğuma kdr kustum doğumdada kustum serumla hayat gcrdim birdha gelmiyor oo günler doysyca güzel gcr ne güzel işte

Uysal1628 benim doktorum kalp atisi basladiginda bunlarinda baslar , Ama herkeste bulanti belirti olacak diyede bisey yok demisti .Benim 6+3de sabah bulantilarim baslamisti. Hem bulanti olmamasi daha guzel bence🙏😌

Uysal1628 çok erken daha merak etme başlar :) bu saatte ayakta olmamın sebebi de o yani gerçekten kıymetini bil şimdilik kusmamanın🥴

Normal tabiki de illa kusma baş dönmesi olcak diye birşey yok ki 🤗 Benim de 7. Haftadan sonra mide bulantılarım başladı 11+5 olduk hala devam ediyo.Sen içini ferah tut ❤️☺️

Benim de yoktu hiçbir şeyim. 9.haftada doktorum bile çok şanslısın, bulantın fln yok dedi. Ertesi gün başlamıştı. 15.haftaya kadar hassasiyet bulantı devam etti. O 6-7 hafta çok zor geçti.

Mooommyy1
      Ay ne güzel işte ya 4 buçuk aylık olana kadar ne yedim ne içtim ama durmadan kustum artık bezmiştim allahtan geçti daha hamile olduğumu bile bilmiyordum bulantım başladığında yat kalk dua et hem herkes de bir olmaz ki

Uysal1628 oh ne güzel bak şöyle 10nuncu haftandan sonra başlıyor zaten canım boşve hiç takma kendini boşa strese sokma benim 12. Ye kadar bel ağrısından başka hiç bişeyim yoktu sonra anam ağladı 🤗

Uysal1628 20+3 üm allaha şükür bebeğimde bende saglıklıyız ben şimdiye kadar hic bulantı kusma tiksinme cekmedim hic bir şikayetim olmadı.. son bir haftadır belim ağrıyor öyle hissettiriyor kendini baska hic bisi olmadı

Uysal1628 bende de bulantı oluyordu hiç kusmadim. İlla kusulacak diye bişey yok. 17 haftalığım halen devam ediyor tiksintilerim yemek görünce öğürmelerim

İlk zamanlar sanırsam öyle oluyor. Kalp atışını dinledikten bir kaç hafta sonra yoğun bir şekilde mide bulantım oluyordu. Banyodan bile çıkamıyordum. 5 aya kadar da kahvaltın falan hazırlarken soğuk soğuk terleyip birden başım dönüyordu. Çok şükür ki geçti şuan rahatım👍🏻

Uysal1628 ilerleyen haftalarda olabilr belkide hiç bir belirtin olmayabilr yani herkeste belirti oluyo diye birşey yok kimi kusuyo kimi hiç kusmadan doğuruyo

Uysal1628 cnm bak mesela benim üçüncü gebelik diğerleri kese görünür görünmez başlardı. Bunda 6 yedi haftalık oldm migdem hafif hafi bulandı çoğu zaman sdce bulnti oldu sonrasında kusma vs oldu. 26+3 hftalik oldm. Korkma

Uysal1628 benim 9. Haftadan sonra başladı bulantılarım ağrılarım baş dönmem hatta çok şanslıyım güzel geçicek hamileliğim derken başladı ertesi gün😊 16 haftalığım şuan hala mide bulantım devam ediyo arada baş ağrılarımda oluyo🥴 bebişlerimiz sağlıklı olsunda bn razıyım bunlara❤️

Valla yat kalk dua et de bulantın olmasın çok kötü bişi ne yediğinden anlıyon ne içtiğinden😂😂

Uysal1628 ilk benimde yoktu ama bi basladi hastanelik oldum kusmaktan yemek yiyemedim simdi biraz normle de dondu denmez ya her sabh rutin olarak kusuyorum daha az once kustumm baslar seninde her kesin bunyesi faklidir 12+5 olduk nezman bitcek sabh kusmalri bilmiyomm

Uysal1628 hiç korkmayn ben 34 haftalık oldm çok şükür şimdiye kadar ne kusma ne mide bulantısı yaşadım. İlla belirti olacak diye birşey yok ben 20 haftaya kadar hamile olduğumu unutuyordum 😀