ikinciannelikseruveni Eminekaraali cidden sizin gibilere hayret ediyorum hani ödem de mi yok bebegin kilosu rahmin agirligi vs vs valla siz hic almadiniz ozaman tebrikler
rmdfile ikinciannelikseruveni kan pıhtılaşmasından dolayı 3 kaybım var şu an hiç bir şey almadım ama başlasam iyi olacak ☺️ Sağlıkla vaktinde gelsinler inşaallah 🤗🤲🏻
ilayinannesi ikinciannelikseruveni amiin çok sagolun inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 😍
Eminekaraali ikinciannelikseruveni hamile kaldıgımda dört kilo verdim çok kusuyordum afedersiniz, sonra 2,5 aldımhala kaybettiğim kiloyu dahi almadım😂
Tugce_24 ikinciannelikseruveni hayır erkek ☺️ evet gerçekten arada öyle sancılar giriyor ki tamam doğuruyorum diyorum sonra geçiyor
ilayinannesi Eminekaraali Evet ama çoğu şeyimizi erkenden aldık biz de☺ Iyi ki de öyle yapmışız diyorum bezlerimizi bile bayağı erken almıştık. Inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız evlatlarımızı ❤❤
Efsane01 ikinciannelikseruveni 130 gün kaldı ikinci bebeğim ve ikiside erkek olunca abisinin o kadar çok şeyi var ki o sebeple çok bşy almadık yani ufak tefek zıbın, yenidoğan banyo havlusu gibi şeyler aldık şimdilik