ikinciannelikseruveni Cogu gitti azi kaldi sanki yavas yavas ne hissediyorsunuz neler yapiyorsunuz bakalim yakin gunlerde olanlar 🥰
dugmeninannesiii ikinciannelikseruveni program 107 gün diyo hiç birşey yapmıyorum hiç hazırlıkta yok 😂
ilayinannesi ikinciannelikseruveni benimde son 47 gösteriyor uygulama 😊 bugün hastane valizini hazırlamaya başladım yavaştan. Çamaşırları yıkadım ütüleyip yerleştirmeye başladım duzenleyicilere 😊
rmdfile ikinciannelikseruveni 135 ama sizi geçebilirim ☺️ Tansiyon sebebiyle erken gelebilir küçük hanım 🥰
ikinciannelikseruveni Eminekaraali saglikla gelsinler insallah ya 🙏🏽🙏🏽 Nasil durumlar peki, hem sizin hem bebisin
ikinciannelikseruveni dugmeninannesiii bence de hazirlik icin daha erken ben de bir sey yapmadim henuz. Yalanci sancilar oluyor mu, kac kilo aldiniz
dugmeninannesiii ikinciannelikseruveni vallahi canım şuana kadar iyiyim hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür arada karnıma bi ağrıyo giriyor hafif gaz sıkışması gibi sonra geçiyor. 24+5 teyim toplam toplam 6 kilo aldım tam . Kısmetse alışverişide 28. Haftadan sonra düşünüyorum hayırlısıyla
ikinciannelikseruveni dugmeninannesiii iyi ilerlemis gibi 👍🏽 Bu kilolari ne yapacagiiiiiiiz dogumdan sonra bi toplasip gaz verme odasi kuracagim 😂
Eminekaraali Biz ilk diye mi bilmiyorum yatağı beşiği arabası kıyafetleri bezine kadar her şey alındı bi kendisi yok😂
ikinciannelikseruveni Eminekaraali ahahha aynen kesinlikle ilk diyedir. Heves yapiliyo ilk cocuklarda. Bez stok yapmayin cok fazla. Her bez her cocuga olmuyo pisik yapiyo cogu kisinin elinde patliyo
ilayinannesi ikinciannelikseruveni amiin çok sagolun inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 😍
rmdfile ikinciannelikseruveni kan pıhtılaşmasından dolayı 3 kaybım var şu an hiç bir şey almadım ama başlasam iyi olacak ☺️ Sağlıkla vaktinde gelsinler inşaallah 🤗🤲🏻
dugmeninannesiii ikinciannelikseruveni iyimiş seninde ya 😃 bol su içiyorum ben canım günde 3 litreyi geçiyorum ödemim yok çok şükür şuana kadar ay maşallah 😂💙💙
Tugcek33 ikinciannelikseruveni soon 156 jandarma imdat🤣 jandarma eşi olduğumu her yerde belli etmeliyim😜