Yeniglnnnnn İyi geceler 7 haftalık hamileyim arkadaşlar Akşamları canim sıcak yemek istemiyor sabahlarida sadece tost istiyor canim haşlanmış yumurtayı çok severdim artık kokusu beni itiyor.. aksamlarida salata çiğ köfte tarzı şeyler yiyebiliyorum sıcak yemek hiç yemek istemiyorum böyle olan var mı aranizda
cgla1 Yeniglnnnnn 4 buçuk aya kadar o şekilde devam etti hala bazı en sevdiğim şeyleri yiyemşyorum evim bile kokuyor gibi geliyor 5 aylıgım devamke 😩😂
anneadayi33 Yeniglnnnnn o haftalarda bende öyleydim sadece peynir ekmek tostu bile yağlı yiyemiyordum birazcık sabredin prilam dr kullandım bulantı için iyi gelmişti 2 3 aya kadar sürdü bende
Mucize_annesi Pamugunannesi1 soruda kendimi buldum yemek yemek mi oda ne diyenlerdenim iştahla yemek yemeği özledim valla😂
Pamugunannesi1 Yeniglnnnnn Amin hepimizin yardımcısı olsun korkuyorum çocuğum çıtı pıtı kalıcak diye 😣
bircivcivannesi Yeniglnnnnn canım canin ne çekiyorsa onu ye o zaman şu an mide hassas istemediğin bı şeyi zorlayınca çıkıyor zaten , geçici bir süre nasılsa bir şey olmaz diye düşünüyorum
Su123 Yeniglnnnnn koca bir 4 ay aç susuz geçirdim hastanede yağıp sadece serumla beslendim insanlardan tiksindim su içmeyi özlemiştim ağlıyordum su içemediğim için çok şükür çok şükür bugünüme şuan sadece kahvaltı yapabiliyorum yemek asla yiyemiyorum yine sabah bulantılarım devam ediyor Allah sağlıkla hayırla doğmalarını nasip etsin hepsi geçiyor❤️🤲🏻
Pamugunannesi1 Mucize_annesi evet ya böyle güzel güzel yemeği gözledim yemek görmeye tahammül edemiyorum açlıktan ölüyorum resmen
Aysentass Yeniglnnnnn hepimiz o evreden geçtik sonra düzeliyorsun düzelince güzel beslenirsin şimdi kendini zorlama canım ne istiyorsan onu ye
Mucize_annesi Yeniglnnnnn ahh olmazmi canım 14+5 deyim herşeyden tiskindim artık yemek yemeği geç televizyonda dahi yiyecek herhangi birşey görünce midem alt üst oluyor sıcak yemeği geçtim birşey yemek istiyorum ama imkansız yedikten 10 dk sonra midemde hiçbirşey kalmıyor kusmaktan maalesef
alimerve Yeniglnnnnn ben de öyleyim yemek olsa da yemem kaynanam yolluyor yemiyorum çiğköfte pizza yiyorum bütün yemeklere karşı soğudum
idiloska Yeniglnnnnn ilaç alın doktorunuza sorup, benim bulantım çoktu, ağlıyordum sürekli psikolojim bozulmuştu resmen, prilam almaya başladım, 2 haftadır da almıyorum bulantım geçti, 18+6′yım. 6.haftadan 10.haftaya kadar bulantı çektim.