diyhomelif cgelmas kullanan arkadaşlarım çok memnun olduğu için bende aldım inşallah söylenildiği gibidir 🤭
diyhomelif cgelmas 3lü aldım poşeti 7 ay gider dediler 🤗 fikir olsun size de daha dün aldım 4nde indirime girecek haberini duydum en azından siz faydalanın 🤗
ArasMom34 cgelmas ben aldım 4 aya 6 günümüz kaldı 🙈 bir kere kullandım duruyor sanırım ek gıdada daha çok lazım olur banyayo ikeadan çöp aldım ona atıyorum şuanlık ☺️
mercimeginanne cgelmas ben almayı düşünüyordum ama poşetleri çok pahalı geldi sürekli bir poşete o kadar para veremem 🤦🏻♀️
Hamsicikk mercimeginanne e bebek sayfasında yüzde 28 indirim var çöp poşetlerinde 300 küsür tanesi 28 tl te geliyor. Magazasında da geçerli indirim ama gitmek yerine bence netten sipariş verilmeli malum korona var
endobeybi cgelmas tommee tippee’ninkini alıcam ben, o daha iyiymiş diye duydum. Tabi fiyatı daha yüksek, bütçenize uyar mı bilmiyorum
cgelmas diyhomelif evet onaa göre yarın almaya gideceğim🙈 495 adet poşet baya gider dşye düşündüm ben de 🙈
ArasMom34 cgelmas çöp poşetleri pahalı geliyor 🙈 mama bez aşı derken açıkcası zaruri geliyor ek gıdada alırım zaten bezde kokuda yok mamadan başka bişey yemiyor ek gıdada kokacağı için lazım olur diye yoksa çok kullanışlı 🙈
endobeybi cgelmas aslında baktım da o kadar fark yokmuş şuan indirimde olduğu için ama tommee tippee’nin poşetleri daha pahalı ve çok gidiyor sanırım her bezde ayrı poşet kullandığı için. https://ty.gl/vl8hgnuz
Smyrhkn123 Kizlar suan indirime girmis posetiyle birlikte alsammi ek gidaya gecincemi alsam acaba kararsiz kaldim