Senasentuurk Kızlar profilime yazmıştım erken regl oldum şişkinliğim oldu bulantım baş ağrım vs. Şimdi gebelik testi yaptım evde ikinci çizgim çok silik çıktı sizce olabilir mi ? Daha önce yaptığımda çıkmamıştı hiç böyle
[silindi] Senasentuurk İnşaallah olmuştur canım. Genelde silik de çıksa var diyorlar ama bir kaç test daha alsaydın. Kaç günün geçti peki?
butterfly_ Senasentuurk olabilir ama sabah ki idrar ile yap zaten gebelik belirtileri ilk hafta regli belirtileri gibi
Seymamuge Senasentuurk benimde cok silikti hemen test yaptırmıştım 3-4 haftalık hamile olduğum çıktı betada😅 hayırlısı olsun hakkınızda kan verin bence ❤️❤️
Senasentuurk Seymamuge bende sabah gideceğim çok silik çıktı ablamda da böyleydi ve 3 haftalık hamile olduğunu öğrenmişti umarım ysnılmıyoruzdur bu defa 😊
Mnt Olabilir cnm benimde ilk oglusumda çok silik çıkmıştı kan tahlilinde çıkmıştı istersen kan tahlili yaptir hem eminde olursun
BegumIscanTunc Senasentuurk canım olabilir ben yaşadım ama benim dış gebelikle sonuçlandı ilk düşükten sonra normal regli oldum ama içimde bir huzursuzluk vardı test yaptım silik çıkmıştı ertesi günü kan verdim ve hamileydim doktorlar beta artışına baktılar yükseldiği halde kese yoktu dış gebelik olduğunu söylediler 🥺🥺🥺 ama şuan o kötü günler bitti gitti
Parla_ Senasentuurk benim de ilk yaptığımda çok silikti hem de gözükmeyecek kadar. Sonraki günler koyulaştı ve kan verdiğimde hamileydim :)
Senasentuurk Parla_ ben yarın sizce direk kan vereyim mi silik çıktı ya baya bekleyeyim mi yoksa biraz
Parla_ Senasentuurk ben silik çıktıktan iki gün sonra bir daha kendim test yaptım biraz daha belirginleşmişti sonra hemen gidip kan verdim. İsterseniz iki gün daha takip edin
Senasentuurk zerana böyle mesajlar görünce mutlu oluyorum sonra da çok sevinmek istemiyorum Allahım ne yapacağım😅
zerana Senasentuurk pcos luyum bi de 😂 annemin zorulya test yapmıştım. Silik çıkınca aynı gün kan tahlili yaparız diye gittik direkt ultrasona aldılar kalbini dinledik 😂