Zeykem Tmklslh ben ilk aşıyı 19. Haftamda oldum ikincisinide 26. Haftada oldum sımdı 27 haftalık olduk
Esradml dozu 21+2 haftalıkken oldum çünkü bebeğinin hareketlerini tam hisset öyle gel denildi 22. haftaya kadar müddeti var dediler, çok şükür ki kızımın tekmelerini hissediyorum 😄 2. dozuda 1 ay sonra gel dediler .. Ama kolum 2 gündür ağrıyo kaldırmakta zorlanıyorum aranızda böyle olan oldumu ?
RRR Esracim bende 17 de oldum canım bebek hareketlerini hissettiysen yapalım dedi hissetmediysen yaptırma bir iki hafta daha bekle az da olsa düşük ihtimali oluyomus ben yaptırdım hareketlerini hissetmiştim bi problem olmadı
Ennur05 İlk dozumu 19.haftamda ikinci dozumu 23.haftamda oldum 🤗 Hamilelikteki aşılarını tamamladın dedi ebe .Diğer 3 doz Doğumdan sonra olacak
1987gokce Tmklslh 20 24 haftalarda oldum hiç ağrım sızım olmadı şuanda 31 haftaligiz bebegimde bende sağlıklı ilerliyoruz. Onu korumak için yaptırdım pişman değilim 😁
Esracim RRR çok teşekkür ederim. Doktora mesaj attım o da olma dedi 19 dan sonra ol dedi. 16+5 deyim ama hala hareket hissetmedim
RRR Esracim o zaman bekle kuzum yirminci haftada vurunursun 😊 bebek hareketini baz alıyolar sanırım 😊
Zeynep_58429 Benimde yarın ilk aşım 21.haftamdayım sağlıkocağı çağırıyor genelde ama biraz korkuyorum açıkçası 😊