Mehtpsahn_53300 BirVeraAnnesi35 bende normal düşünüyorum ama tabkide ne olacagı belli olmuyor malesef bi tecrübe edinmek lazm
BirVeraAnnesi35 Mehtpsahn_53300 tabii kanamaya göre değişiyor mesela kanamanız çok olursa ped yetmiyor ama depend kilot gibi olduğu için hiç taşma vs olmadı pedle uğraşmakta lazım dependi hemen giyip çıkartıyorsun
3prensesannesiii Mehtpsahn_53300 Bende iki hamileliğimde de pet koydum hiçde pişman olmadım yine hamileyim uzun petlerden koyacağım depentde komple soyunman gerekiyo gereksiz bence depent
Mehtpsahn_53300 3prensesannesiii bak o yönden düşünmemiştim onlar normal kilot biçiminde sanrm giy çık yapıyorsun mantklı aslnda
ilayinannesi BirVeraAnnesi35 merhabalar ben de yavaştan çantamı hazırlamaya başladım 2 depend 2 ped koydum ama depend az gelir mi acaba. Kac tane koymalıyım
Duruaslan ilayinannesi depend az bence canım şok markete gelmiş 8 tane 42 tl ama internette de aynı fiyatlar
BirVeraAnnesi35 ilayinannesi hastane için ideal canım zaten ben hiç kullanmadım dependi hastanede hemşireler kendi tampon yapıyorlar ama yinede al yanına
ilayinannesi Duruaslan ben de bir paket almıştım internetten. O zaman bi iki tane daha ekleyeyim çok teşekkür ederim 😊
denizinannesi_ Mehtpsahn_53300 bende hep bu soruyo soruyorum tecrübeli kişilere normal uzun pedler daha kullanışlıymış çünkü depend külot gibi giyiliyo yandan cırtı var öyle çıkıyomuş e bebekte ki görevli e bebekte satılan lohusa pedini önerdi aldım baya uzun ve kalın sızdırma fln yapacağını sanmıyorum henüz kullnmadım
MervErdo Valla ben dolap uygulamasından aldım satan kişi içinden 1 tane kullanmış gerisi paketiyle duruyodu kürgosuyla 19 liraya 8 tane almış oldum siz de bakın gereksiz pahalı geliyo bana depend