gnc Zs18 şura değişik bir isim Zeynep ismi de hep güzel şeyler anımsatır bana ismiyle yaşasın inşallah
Zs18 gnc amin inşallah 🙏🏻 Değilik çok kimsede yok diye seçtik zaten ☺ Anlamı falanda güzel ağır bi anlamı yok
gnc Zs18 hiç yok cinsiyette belli olmadığı için tam odaklanamıyorum birde düşük yaptım ilk hamileliğimde bunda da düşük yehlikem olduğu için biraz korkuyorum kalp atışlarını duymadan eşim isim düşünmek istemiyor ben cok üzülürüm diye
Zs18 gnc baya büyükmüşsün benden ☺ Bende ayın13 de 5 ay bitiyor 4.5-5 aylık hamileyim sanırım ben daha çabuk yaşıyorum hayatı yaşım da 20 😂😂
gnc Zs18 yok kuzum 5 ayda 2 hamilelik 1 düşük yaşadım o yÜDen öyle dedim seninki ne güzel işte yaş ilerledikçe demekki daha sorun oluyor
Zs18 gnc herşeyde bi hayır vardır bence yaşla bi alakası yok bi video izlediydim kadın 55 yaşında doğum yapmış ☺
pamuksekerinannesi Sebla55 7 haftalıkken bende hiç bişey yapamıyordum yavaş yavaş geçicek İnşallah daha hafiflicek🙏
glperi_1704 Esmalpaslan66 ben de şampuan kokusundan tiksinmiştim, banyo bile yapamıyordum. Geçicek merak etmeyin😍😍
Barman Banu yaa bende öyleyim 😔bugün tam 11 hafta olduk azalması gerekirken artıyor bulantı ve kusma 😔 Doktoruma söylemekten usandım artık 3. Ayda geçer diyor ama geçecek gibi değil ne bi ilaç veriyor ne bi tavsiye 😔 3 kilo verdim hiçbişey yiyip içemiyorum
Banu Barman inşallah geçer canım bende 5 kilo verdim ama Kusma ya alıştım günde 2 kez kusuyorum umarım daha kilo vermem ben hangi ilacı kullandı isem işe yaramadı ama Mide boşken kısmak daha zor ve kötü o yüzden yemeyi tercih ediyorum artık umarım geçer canım