Banu Aynen canım ilaç alınca da kusuyorum o yüzden ilaç almıyorum kraker leblebi hiç bir işe yaramıyor yemesemde olmuyor yesem de olmuyor rabbim yardım etsin inşallah ama. Çok zor artık hiç sabrım kalmadı umarım bende gülerim bir gün
Oktay Banu ben daha 5 haftalık hamileyim ara ara midem bulanıyor sabah kalkar kalkmaz tuzlu kraker falan yiyip midemi biraz olsun bastırıyorum sonra yemek yiyorum gün içerisinde de mide bulantım oluyor hemen az az tuzlu bişeyler atıyorum ağzıma kendini çok dinleme , yat uzan dinlen onu düşünme bebeğini düşün ❤
Fasulyeninannesi Banu böyle idare edeceksin çok su kaybettiğinde hastaneye gidiyorsun bulantı ve sıvı takviye serumu yapıyorlar benim de ilk gebeliğim seninki gibiydi ama daha da ileri olması halinde son çare iğne vuruyorlar sağlıklı bir çözüm değil ben bir kere vurulmak zorunda kalmıştım geçmiş olsun canım
Banu Fasulyeninannesi canım onları da yaptım evde sıvı takviyesi alıyorum ama hiç birşey işe yaramıyor tek korkum 9 ay sürmesi gücüm kalmadı
Fasulyeninannesi Banu sabret canım benim 6 ayın sonuna kadar sürdü sonra 26 kilo aldım yani düşün rahatlığı 😂 bak şimdi ikinciyi bekliyorum hiç kusmam olmadı her gebelik farklı geçiyor inşallah bir an önce zor dönemin biter güzelim 🙏🙏
Semah Banu 7, haftada kusmalarım başladı. kusmaktan piskolojim bozulmuştu. Kokuya karşı aşırı derece duyarlılığım hala devam ediyor. Yemek yapamıyorum mesela. Şu an 13+1 im ve sabah kusmalarım oluyo sadece. Zamanla geçiyor canım çok aç bırakma kendini ondan da oluyo. Sık sık ye 😇
Banu Semah çok sağol canım midemi boş bırakmamaya çalışıyorum 12 haftaya geldim bende inşallah azalır işe başlamak istiyorum artık
Ness Bende oyle olmustum,hatta eti görmem yetiyodu kusmam icin,kafayi yemek uzereydim,16-17hafta olunca gecti bende
Simgek Banu canım ben de 11+3 üm her gün serum taktırdığım günler oldu... su bile içemiyordum. Allah yardımcımız olsun. 2 gündür iyiyim epey rahatladım. Bugün hiç kusmasım. Darısı başına canım... benim annem 3 gebeliğinde hiç kusmamış. Herkesin farklı canım annen öyle oldu diye öyle olcak diye bir şey yok. Aklından çıkar. Bana simit iyi geliyor sabahları tost yapıyordum. Akşamları serum takıldı en az 2 günde bir. Ben de senin gibi çaresizlikten açlıktan çok ağladım. Allah dayanma gücü veriyor... bulantı çeken arkadaşlarınla konuş. Bana çok iyi geliyordu
Banu Simgek çok sağol canım bende 12 oldum dayanacağım başka yolu yok aynen sır sıvı için serum alıyorum ilaçlar işe yaramıyor dayanacağım inşallah tez zaman da geçer hepimizin ki
firuzeelmi Simgek vah vah kabız oldun ? Ben ölüyorum karın ağrısından😀kaç gündür afedersin tualetde kaldım resmen şimdi de öğleyim ne yersem hop gidiyor
Yekta Banu ben de hiç geçmeyeceğini sanıyordum ama 3 aylık olunca iştahın bir anda açılıyor merak etme ☺ Sabır biraz
pamuksekerinannesi 13.haftam hala kusmalar devam ediyor.. 1.5 kilo almıştım onu da geri verdim bulantı ilacı içmeme rağmen bazen hiç banamısın demiyor 😞
Lmnkeskin pamuksekerinannesi bende 13. Haftadayım hiç bişey yiyip içemiyorum bi çözüm bulursan banada söyle lütfen ☺