Minik_tavsan Doğumdan sonra karın bölgemizin hızla toplarlaması için önerileriniz nelerdir? Korse kullanacak olanlar hangi markayı tercih edecekler?
senaack Minik_tavsan valla hepsi aynı ama kancalı almanda fayda var boşuna fahiş fiyatlara almaya gerek duymadım kancalı BİM’e gelmişti 20₺ ye aldım umarım işime yarar
Meriiii9 Minik_tavsan Ben az once sipariş verdim owli dogum sonrası korse 90 TL normal fıyatı 130 TL ilk defa bu fıtrata gorunce hemen aldım😊
NilGrl hanibazen bende dolap uygulamasında da çok temiz 2. Eller var ben onlara bakıcam. Çünkü 15 - 20 günde bir beden küçülme oluyormuş zaten.
13579 senaack onlarda bel korsesi diye yazıyordu ondan mı aldınız yoksa göbek için olanından mı bende ona göre alıyım bizim burda kaldı hala
BtlMlkNz Nesrin15 Owli doğum sonrası hemen kullanılabilir ibaresi mevcuttur , yamuna ve diğerleri belirli bir süre sonrasında kullanılabiliyor oldukça da kaliteli bir ürün tavsiye ederim . Dokuz gün sonra doğum sonrasında kullanacağım nasip olursa
senaack nil_-32 dikişimiz olmazsa gireriz bana da küçük geldi ama çok kilo almadım karnım gidince sığarım zaten sıkması lazım 🤗
Meriiii9 Nesrin15 Eger 30 lu haftalardaysanız belinizi ölçün onun 12 cm asagısı hangi bedene denk geliyor yazıyor orda sadece l/M beden de indirim var
Mom103 Minik_tavsan ben kullanicam korse ama markasini bilmiyorum marka olanini almadim boyle siki bi korse gibi bisey
Srnysl durunun_annesi60 lohusa korsesi dimi sayfanın adı ayrem marka bende ordan sipariş etmek istiyorum da nasıl geldi beğendiniz mi