rukiyyee hanımlar benim karnım çok aşağıda sanki otururken çok rahatsız ediyo beni bormal mi böyle olması kimisine bakıyorum karınları midesinin orada nerdeyse sizlerin ki nasıl 18+5 olduk cisiyetiniz velli değil henüz bacakları kapalı demişti doktor
Durdane_acar rukiyyee normal canım o haftalarda benimde öyle hep aşağıya baskı yapardı ara sıra yukarıda dururdu şuan 35 haftalık hamileyim şimdide yukarı doğru baskı yapıyor nefesimi falan daraltıyor artık doğuma yakın aşağı inecek inşallah yani korkma normal şeyler 😊
syma-123 rukiyyee normal canım ben de 25 haftalığım sürekli bacaklarımın kenarından hareket ediyor doktora sordum normal dedi zamanla yukarıya çıkar merak etme 😀
hmasahin rukiyyee Gebelik öncesi fazla kilonuz veya göbeğiniz var mıydı? Ben kilolu ve göbekliydim, o yüzden benim de aşağıda. Genelde normal kiloyla hamile kalanların göbeği yukarıda büyüyor.
rukiyyee Durdane_acar Durdane_acar çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah beneğinizi
rukiyyee hmasahin 64 kiloyla hamile kaldım boyum 1.65 biraz göbeğim vardı ama aman aman fazla da değil yani
rukiyyee Durdane_acar yoo cevaplamıştım acaba size derken başkasına mı cevap verdim uygulamayı tam çözemedim henüz yorumlarım karıştırıyorum 😊bebeğim sağ tarafta hissediyorum
Durdane_acar rukiyyee başkasına vermişiniz büyük ihtimal bende gözükmedi çünkü 😊ama eğer sağ taraftaysa erkek genellikle sağda erkek solda kız olur derler benimde ilk başından beri solda hissediyordum ve gerçektende kızım olacak inşallah 🤲🥰
rukiyyee Durdane_acar hayırlısıyla sağlıklar inşallah iki tanede oğlum var ama diğerlerini hiç hatırlamıyorum ne hareket ettikleri haftayı ne sağı solu tek hatırladığım diğerlerinde çok isitfra etmiştim bunda sadece bulantı çektim en hafif rahat hamileliğim bu açık söylüm gönlüm kızdan yana ama rabbim neyi layık görürse razıyız 🤲🏻🥰