Writebirds flowers yoykonun diğer modelleri ile aynı gibi city lux vs kaç yaşa kadar kullanıyor acaba, ayakları boşluğa mı geliyor arkadaşın birisi öyle yazmışta postta ondan sordum
Purpura26 Writebirds 15 kg kadar kullanılabilir yazmışlar ama daha fazla kgma izin çıkmıyormuş öyle demiş sorumlusu 20 25 kgma kadar taşıma kapasitesi varmış normalde. Bu da 4 yaş falan yapıyor sanırım
Purpura26 Busgktp Yorumlarına baktım canım golf arabanın bagajına yanlamasına rahat sığıyormuş. Enlemesine de bir tekeri çıkararak koyup yanına eşya koyuluyormuş. Kullanıcı yorumu. Sende incele istersen
Purpura26 Writebirds Ay onu yazmış bir belgeyle alakalı ama tam aklımda yok. Piyasada ki çok iyi marka arabalara da bakıyorum da 15 18 kg görüyorum genelde
Radiant Bizde yoyko City aldık hatta bugün kurduk gayet güzel kaliteli görünüyor.Ama kullanmadan net bişey söyleyemeyiz
Purpura26 Radiant Radiant Ben de yarın alıcam. En çok hoşuma giden özelliği bagajının fermuarlı olması. Ve travel ama çok hantal durmuyor gibi geldi resimlerde
Hummet06 Bende yoyko city aldım kurulumu katlamadı toplaması çok kolay rahat ve az yer kaplıyor ayrıca ben aldığımda içinde yemek masası aparatı da çıktı çok hoşuma gitti puseti de 6-9 aya kadar kullanılabilir diğer poşetlerden daha büyük içi
Eylul58 Purpura26 Biz aldık çok kaliteli ve güzel, fakat kullanmadık henüz Youtubeden ozelliklerine bakabilirsin daha iyi fikir edinirsin 🌸
Purpura26 Eylul58 Evet inceledim pratik güzel duruyor. Uzun vadese kullanımı da şans artık. İnternette muhatap bulamıyoruz diye şikayetler vardı ama whatsappdan yazdım anında döndüler. Sorularımı yanıtladılar. Gerisi de kısmet artık