Purpura26 Kızlar bebek arabası konusunda çok düşündüm araştırdım. Aslında travel istemiyordum ancak eşimle ilerde 1 tane seyahatlerimiz için ya da kısa kullanımlar için kabin tipi alırız diye karar verdik. Beğendiğim araba yoyko city. Acaba kendi kullanan veya düşünen varmı bu arabayı? https://www.hepsiburada.com/yoyko-city-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-siyah-pm-HB00000LSVEN
flowers Purpura26 bende bunu aldim 1200₺ di iki ay once indirimdeydi. Yorumlara istinaden aldim henuz dogum yapmadim ama cok kaliteli kurulumu ben yaptim kolaydi
Canncmm Purpura26 ben de bunu düşünüyorum ama https://ty.gl/uhioyrbz trendyolda 4bayb ab 490 a da bakıyorum kararsıxım yani
biranneikikedi Purpura26 ben de bundan aldım 3 ay önce daha kullanmadım ama. Biz kumaş döşemesini, malzemelerini falan çok sevdik
Aslhn8992 Purpura26 benim ablam yoykonun bir modelini kullanıyor (sanırım ultimate ) 3 senedir çok memnun. Bu sebeple bende yoyko elegance ya da 360 derece döneni almayı planlıyorum.
Ayse10 Canncmm siz bilirsiniz tabi ama bu tipte olanlar uygun değil bebek için biraz büyüyünce ayaklarını koyacak yer yok 2 büklüm içinde kalıyo çocuk,aklınızda olsun.
2bebeklihayat Ben kullanıyorum canım 10 aydır, çok kaliteli ve sağlam.. Allah nasip ederse ikinci bebeğimi kucağıma almak için hazırlanıyorum. Ve yine yoyko ile devam edeceğim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç öyle uçuk paralar vermeye gerek yok 😉
Purpura26 2bebeklihayat Ben en başında bu arabayı beğenmiştim zaten ama mağazada bu markayı göremedim ordaki diğer traveller da çok ağır olunca gözüm korktu açıkcası. Bunun okqdar ağır olmadığı söyleniyor diğerlerine göre doğrumu acaba?
Busgktp 2bebeklihayat ben de bunu beğenmiştim. Benim için tek elle kapanıp açılması ve bagajda yer kaplamaması önemli. Öyle mi peki öğrenebilir miyim 🌸
flowers Purpura26 kolu boya gore ayarlanan varmi bilmiyordum yani zaten boyunuza gore ideal bence travele gorede hafif
Purpura26 Busgktp Tek elle kapanıyor. Portbebe takılıykende kapanıyor. Ama bagajda ne kadar yer kapladığını bilemiyorum bende öğrenmiş olayım 😀
Ayse10 Eessrra 1,5- 2 ye kadar dendi bize zaten öyle bi yapısı var ayaklarını koyacak yer yok boyu uzadıkça çocuğun.
Purpura26 flowers Bazı markalarda tutma yeri boya göre ayarlanıyor ama sorun olcağını sanmıyorum. Çok teşekkürler 🌸
Writebirds flowers yoykonun diğer modelleri ile aynı gibi city lux vs kaç yaşa kadar kullanıyor acaba, ayakları boşluğa mı geliyor arkadaşın birisi öyle yazmışta postta ondan sordum
Purpura26 Busgktp Yorumlarına baktım canım golf arabanın bagajına yanlamasına rahat sığıyormuş. Enlemesine de bir tekeri çıkararak koyup yanına eşya koyuluyormuş. Kullanıcı yorumu. Sende incele istersen