somurtkankedi canım birebir olmasa da çok benzerlerini yaşadım ilk öğrendiğimde beta hcg değerinin iki katına çıkması beklendi çıkmadı kimyasal olabilir dendi , çok şükür o hafta 4 defa kan verdim devamlı kontrol yapıldı ve kimyasal değil dediler daha sonra kese göründü bu kez de kese çok küçük acaba büyümüyor mu dendi 4 gün sonra gittim kese büyümüş normal devam ediyor dediler , bir hafta sonra bebeği görmek için çağırdı bu sefer de bebek çok küçük gelişmiyor olabilir dediler yine 4 gün sonra gittim gayet güzel büyümüş dendi … 7. Haftada lekelenme tarzı kanamam oldu kontrole gittim 6 haftalık büyümüyor mu dedi kalp atışı çok hafif duyuldu 1 hafta sonra gittim artık haftasına uyumlu hale geldi 8 haftalık dedi ve gümbür gümbür kalp sesini duyduk . Diyeceğim o ki umutsuzluğa kapılma annesi onunla konuş bol bol dua et . Bebeğin kimseyi duymuyor ama seni duyup hissedebiliyor ve maalesef doktorlar için o kadar basit şeyler ki bu konuşulanlar ama bizim için bir o kadar kıymetli bebeğimizin geliştiğini bilmek . Birazcık beklemeni tavsiye ederim . Ben bütün bunları duyduktan sonra doktorumu değiştirdim en son kalp atışını duyduk .