Nur_grvn Kızlar doktor kontrolünden geliyorum. Bebeğimin 2 hafta önden gittiğini söyledi doktor. Bu durumu yaşayan var mı?
ArasMom34 Nur_grvn bende olmuştu göbek çevresindeki ilerilik önemli demişti doktor oda 1 hafta önde gidiyordu oda normal demişti sağlıkla kucağıma aldım darısı size inş🙏
sumeyye60 Nur_grvn Ben 🙋🏻♀️16. haftadan beri özellikle karın çevresi 2 hafta ileride. Siz kaçıncı haftadasınız?
teachervera Eddii bende 12 haftalık iken gittiğimde 1 hafta önden gidiyor dedi doktor. Böyle devam eder mi acaba
Sssevgiii Nur_grvn benimde baş ve karın çevresi 2 hafta önden gidiyor açlık ve tokluk şeker kontrolü önerdi devletteki doktor ama ben özelde ki doktorumu da sorcam
BirMuallime Sssevgiii suyunuz nasıl benim de 2 hafta ileride kilosu fazla suyum da fazlaymış şeker yüklemesi önerdi doktor
Cigerciemo Nur_grvn benimde oyleydi sonra haftasiyla uyumlu oldu. Olcumler yaniltici. Telas yapilacak birsey degil kafasi 3 hafta onde diyip beni korkutan doktorum sonraki ay haftasiyla uyumlu olctu. Normal gelisiminde Saglikli bi bebek dunyaya getirdim sukur.
nkt7- Genelde haftasından önde olan bebekler erkek oluyor gibi geldi, sağlıkla alın kucağınıza inşaallah 🤲
Nur_grvn BirMuallime suyunda falan sıkıntı yok hamd olsun. Şeker yüklemem de normal biraz fazla istahliyim galiba ondan
Sssevgiii BirMuallime bebeğin kilosu fazla dedi 32. Haftadayız 2100 gr çıktı baş ve karında 34. Haftayla uyumluymuş suyu normal ben zaten şeker yüklemesi yaptırmıştım çıkmamıştı şekerim
1_minik Benim de normalde son adet tarihime göre 11 haftalıkken dün ultrasonda 11 hafta 4 günlük çıktı..sakıncalı bi durum değil galiba 1-2 hafta önde olması …
BirMuallime Nur_grvn anladım canım benim suyum da fazla şeker vardır diye diyete başladım bakalım nasıl olur
BirMuallime Sssevgiii başka neden olabilirmiş bir şey dediler mi bi zararı var mı. Ben 21+3 teyim 20+1 de ayrıntılıya gittik oradaki doktor dedi kilolu ve suyu fazla diye sordum şeker olabilir doğumu zorlaştırır dedi ama