Aslanannesiayse 30Kubra biz yarın 22 olcaz pazartesi günü detaylı da 1 hafta önden gidiyor dedi ve 532 gr 🙂
1busraa 30Kubra kilosunu normal kontrol de söylüyor lar mi bana daha hiç demediler de devlet hastanesi nde mi öğrendiniz.bende haftaya özele gitcem detaylı ultrason a orda söylerler herhalde kilosunu
kedidirokedi 30Kubra 21+3 deyim bugün gittim doktora 455 gram dedi 10 gün sonra detaylıya giricem inşallah
Eylemblt 30Kubra 22+2 de ayrıntılıya girdiğim de 554 gram dediler doktorum gayet iyi dedi boyu kaç çıktı ?
30Kubra 1busraa detaylıda söylemedi ben sorunca söyledi dün girdim ve max 5 dk sürdü normal muayene bile daha uzun sürüyordu
Aslanannesiayse 30Kubra teşekkür ederim ☺️ muz fındık ceviz tahin pekmez akşamları bulgur mercimek bunlrın kilo aldırdığını duydum
1busraa 30Kubra özel de mi yaptırdınız peki ücreti neydi gerçi devlette olsa da bir ücret alıyorlar o kadar az sürerse sinir olurum valla az para değil gani ben özelde yaptırcam 400 dediler 5 dk ya onu vermek sacma
30Kubra 1busraa yok canım devlette ücret ödenmiyor bizim kısmetimize bu geldi gönlün nerede yaptırmak istiyorsa oraya git içinde kalmasın
Aslanannesiayse 30Kubra oo bende kendi kiloma çok diyordum ben 70 kilo ile hamile kaldım zaten ve 6 kilo aldım şuana kadar ! Yaşım 33 canım bu benim ikinci gebeliğim ama ben ilk bebeğimi kaybettim 😑